Vreme čitanja: oko 1 min.

"Momački" stan preuredila u porodični: Zavirite u unutrašnjost doma Matore i Anite u Mirijevu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je sređeno cakum-pakum

  • 5
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora stupile su u gej brak na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori, 11. jula, kada su pred matičarkom izgovorile sudbonosno "da".

Od tada, njih dve su nerazdvojne, a Anita se nedavno preselila u Beograd u stan kod Matore, zajedno sa svojim sinom Aleksejem.

Kako smo već pisali, stan u kojem žive nalazi se daleko od centra Beograda i nije deo luksuznih kompleksa u kojem se, mahom svi učesnici rijalitija, trude da žive.

Ipak, "momački" stan Jovana se potrudila da sredi i prilagodi porodici. Tako je Anita, koja se često oglašava putem lajva na Instagramu, pokazala kako izgleda njihov kutak.

Snimila je veliki, dnevni boravak, koji je povezan sa kuhinjom. Aleksej i Jovana tu provode dosta vremena i zajedno igraju društvene igre.

Spavaća soba je u belim tonovima, a na lajvu smo mogli da primetimo da je Anita već prenela igračkice za svog sina. Sve možete pogledati u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako se Matora ponaša prema Anitinom sinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veselje

    20. jul 2023 | 10:00

    Prelep mladi bračni par, samo nek se rađa što više dece!

  • vasilije

    22. jul 2023 | 15:04

    On je samo normalan covek a danas je to kao neko cudo umesto da to bude nacin zivota znaci nacin razmisljanja nacin bitisanja i vaspitavanja dece. Kada bismo tako ziveli nebismo imali nevolje i probleme sa decom zatim nebismo setali besciljno koje kude a deca bi tako shvatala smisao zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA