≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhvatili smo Lidiju Vukićević samu na skrivenoj plaži u CG! Uživa i bez ležaljke, a razgibana je "za medalju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica je doputovala sa koleginicom Jelicom Sretenović

  • 5

Lidija Vukićević (61) uživa u Crnoj Gori, a ekipa Telegrafa glumicu je uhvatila samu na maloj plažici, daleko od luksuza i skupocenih ležaljki koje idu i do 200 evra!

Naime, u trenutku kada smo pronašli Lidiju ona se sunčala na maloj plaži, bez ležaljke, već samo sa peškirom raširenim na kamenčićima, te suncobranom koji je sama postavila.

Lepa glumica pokazala je koliko je razgibana u svojoj 61. godini, te da joj nije potreban niko da bi uživala u vrelim danima na primorju Crne Gore.

Ipak, kada je tek došla u pomenutu zemlju, Lidija se provodila sa nekoliko prijatelja i glumicom Jelicom Sretenović, sa kojom smo je i uslikali tokom ispijanja kafe u restoranu.

Bila je Lidija te noći prilično bliska sa jednim mlađim muškarcem, pa je uz opis dva videa koje je u zanosu objavila, napisala "Volite se ljudi", zbog čega su mnogi pomislili da joj je to mladi dečko sa kojim uživa u ljubavi.

(Telegraf.rs)

Video: Lidija Vukićević uživa na primorju sa prijateljima: Zagrmele i srpske pesme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA