Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveni šokantni razlozi raskida Tare i Danila! Evo zašto ga je ostavila samo 2 nedelje nakon porođaja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novopečeni roditelji su se otpratili sa društvenih mreža

  • 2
Tara Simov Printskrin: Instagram/tarasimov

Nakon što se u domaćim medijima pojavila informacija da su Tara Simov i njen partner Danilo raskinuli, bura na društvenim mrežama se ne stišava.

Kako saznaje izvor blizak Tari, do raskida je došlo zbog toga što Danilo navodno vodi momački život, a novopečenoj mami to smeta.

- Danila često viđaju po Nišu kako izlazi i provodi se, a najmanje ga viđaju sa detetom. Redovno kači slike iz teretane polu nag i iz restorana, dok Tara sama čuva Nikolaja i spava preko dana samo dva sata kako bi mogla da ispuni sve svoje obaveze, dok Danilo ni oko čega ne želi da se potrudi. Još uvek je nezreo i nije bio svestan koliko je velika obaveza kada dobiješ dete - priča navodno  dobro obavešten izvor i dodaje:

- Iz priloženog što Danilo i Tara kače na svojim Instagram profilima, do raskida između njih dvoje je došlo. Još uvek nije sigurno da li će se pomiriti i kako će dalje teći njihov odnos. Tara je vidno smršala nakon porođaja, a i u više navrata je isticala da je imala komplikacije u trudnoći. Izašla je iz bolnice dva dana posle carskog reza i nije joj bilo teško da obavlja sve kućne poslove i uz to čuva dete - ističe izvor za Blic.

podsetimo, Tara je Danila otpratila sa društvenih mreža, a onda je ostavila sledeću poruku:

- Ja od odnosa, gde postoji moje dete koje volim do Boga i nazad i tako beskonačno, da pravim je**ni rijaliti neću. Ko je nezreo, ko je nemaran, nek radi to. Svako ko mi pošalje poruku na ovo temu biće blokiran.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak izlaska Tare Simov iz porodilišta: Sačekao je partner Danilo i svekrva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA