≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Pogledajte sebe od pre 20 godina, pa onda pričajte o tome kako ja danas izgledam"

Vreme čitanja: oko 3 min.

- Ima dosta kritika na moj izgled, ali ja ne mogu da izgledam kao pre 20 godina, ali ovo sam ja, nažalost starimo - istakao je

  • 2
Nemanja Nikolić Foto: Instagram/nikolicnemanjafb

Nemanja Nikolić ima 38 godina, ali danas izgleda prilično drugačije od onoga kako ga mnogi pamte.

Pevač koji se proslavio u Zvezdama Granda "nabacio" je ozbiljan višak kilograma, a sada je prvi put javno prokomentarisao svoj izgled i komentare koje dobija na račun istog.

Kaže, svega je svestan, ali ima i poruku za one koji mu upućuju uvredljive reči.

- Ne smetaju mi, ali ja ne mogu da ih razumem - počeo je Nemanja na pitanje o pogrdnim komentarima.

- Ja im čak odgovaram sa smajlićima, ali neka pogledaju sebe od pre 20 godina i možda će videti o čemu se radi. Mislim da je problem zato što se bavim javnim poslom - istakao je pevač iskreno.

On trenutno boravi u Crnoj Gori gde voli da provodi vreme, a tu se prisetio i čuvenih turneja koje je imao sa kolegama koje su bile u njegovoj, finalnoj postavi Zvezda Granda.

- Ja volim Crnu Goru, imam puno prijatelja, počeli smo odatle da se bavimo muzikom, prva turneja je bila ovde, iz Budve smo krenuli 2005. godine i tako je sve počelo. Bilo nam je lepo, bilo nam je divno. Najlepši period mog života, a nadam se i njihovog. Drugačije je vreme bilo, lakše, lepše i srećnije se živelo, ima gomila anegdota. Ima dosta kritika na moj izgled, ali ja ne mogu da izgledam kao pre 20 godina, ali ovo sam ja, nažalost starimo - istakao je Nikolić, prenosi Grandonline.

- Mi smo imali tada tu neku ozbiljnu priču, možda zato što smo bili prvi i ceo taj projekat je bio jako uspešan. Imali smo svetsku turneju od Amerike do Australije, proživeli smo svašta, bilo je fenomenalno i to je period koji se neće vratiti - rekao je.

Nemanja je priznao i da se dešavalo da spava od štale do luksuznih hotela.

- Dešavalo se da smo danas u Budvi, sutra u Gračanici, prekosutra na Ohridu i tako... Odemo u Bijeljinu, kaže Tanja: „Dobro veče Brčko", nismo znali ni gde smo ni šta smo, ali to je bilo lepo. Desilo se to da smo bili u Gelzenkirhenu, da smo stigli u 4,5 ujutru i Žika Jakšić nam objasni kako je frka za hotel i spavali smo na daskama gde čobani spavaju. Ispod nas krave, bikovi, volovi koje vidimo kroz daske, miris sačuvaj Bože jer nismo imali gde, takva je bila situacija nije bio hotel. Sutradan spavamo u luksuznom hotelu u Vegasu, svako ima svoju sobu, a juče smo bili u štali. Mislim da toga više nema. Mi smo bukvalno živeli u kombiju, bilo je tu svega i svačega, mi smo se voleli i svađali, što je sasvim normalno, ali bilo je lepo - priznao je.

Na pitanje sa kim se najviše svađao, rekao je:

- Sa Slavicom Ćukteraš. Dugo nismo razgovarali, ali onda je njen suprug poželeo da pevam na rođenju njihovog deteta i tada se sve rešilo. Ja nju mnogo volim i draga mi je i danas stavrno sve super, sve sjajno.

Istakao je i da je Tanja Savić od njegove postave sigurno napravila najveću karijeru.

- Sigurno Tanja Savić. Ona ima nešto u sebi, neki faktor x , nju su ljudi oduvek voleli. Njen prvi album, imala je 9 pesama, 9 hitova i dan danas ima hitove, radi sa jakim saradnicima i to je razultat svega toga - pohvalio je Nemanja koleginicu.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalna poruka Eme Radujko hejterima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA