≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prepoznajete li Breninog sina? Viktor drastično smršao, baškari se na jahti i svi kažu da je sad top frajer

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što je privuklo najviše pažnje jeste njegov izgled, budući da su ga mnogi jedva prepoznali jer gotovo da ne liči na sebe

  • 4
Lepa Brena Viktor Živojinović/Foto: Nikola Tomić

Mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović trenutno uživa na jahti, a tom prilikom pokazao je da je dugogodišnja borba sa viškom kilograma urodila plodom.

Naime, Viktor je odlučio da sebi da odaška te je otputovao u Crnu Goru, gde je poveo i svoje drugare.

Sudeći po storijama sa Instagrama, Viktor i njegovi prijatelji se provode "za sve pare", a ono što je privuklo najviše pažnje jeste njegov izgled, budući da su ga mnogi jedva prepoznali jer gotovo da ne liči na sebe.

Njegove fotografije možete naći u galeriji u nastavku teksta.

Lepa Brena nije krila da je prolazila kroz stresan period zbog toga, kao i da je strahovala da će se Viktor zbog gojaznosti razboleti.

- Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga. Bilo mi je toliko teško da sam plakala - priznala je pevačica.

- Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes - rekla je Brena.

- Nije postajao nikakav nutricionista koji je mogao da utiče na njega, ali je između njega i oca postojao muški dogovor, koji su poštovali. Viktor je šampion naše porodice zbog gubitka kilograma.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalna poruka Eme Radujko hejterima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA