≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva zverka! Zbog Noletovog isklesanog tela niko nije primetio opasne trbušnjake Jelene Đoković

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasno je da se i te kako isplati to što vodi računa o ishrani i svom fizičkom izgledu, pošto i Jelena vredno trenira

  • 20
Jelena Đoković Jelena Đoković / Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Jelena i Novak Đoković sa decom Tarom i Stefanom uživali su u Dubrovniku, gde su stigli jahtom koja nosi ime njihove naslednice - "Tara".

Sjajno se Đokovići zabavljaju i opuštaju, a najbolji teniser svih vremena pažnju je privukao i savršenim telom na kojem se doslovce ocrtava svaki mišić.

Međutim, zbog njega je malo ko primetio kakva je mačka Jelena Đoković.

Vitka, bez trunke celulita, a sa trbušnjacima i nakon dva porođaja! Jasno je da se i te kako isplati to što vodi računa o ishrani i svom fizičkom izgledu, pošto i Jelena vredno trenira. U nekoliko navrata je na Instagramu objavljivala i snimke svog vežbanja, a vrlo je posvećena kapueru.

Kapuera je afro-brazilska borilačla veština nastala u 16. veku u Brazilu, kao skup elemenata plesa, akrobatike i rituala.

Jelenin učitelj kapuere je Marsen Santos, poznatiji kao "Maestro Pulmao", koji trenira i Novaka.

- Otkrila sam kapueru ovog leta i počela da učim uz Pulmaoa. Prve dve nedelje sam hodala kao robot jer me je svaki deo tela boleo. Nisam mogla jedan sklek da uradim - ni ženski! Tako da, ovo je stvarno napredak, iako je daleko od idealnog ili nekog hvaljenja. Prosto uživam u pokretima, osećam se i malo detinjasto dok se kobajagi trudim da budem hrabra kad krene nogom ka meni i tako…. Lepo je. Drugačije je - napisala je Jelena jednom prilikom na svom Instagram profilu.

(Telegraf.rs)

Video: Snimili smo Brenu i Bobu na jahti od 6.000.000 evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    22. jul 2023 | 13:52

    Ljudi moji,budite realni. Kakvi trbušnjaci,kakvo telo? Koskice bez ijedne obline. Ali ona tako bira i neka je živa i zdrava

  • Ccc

    22. jul 2023 | 14:11

    Zena vodi zdrav zivot,trenira,ishrana...sve je to lepo ali dajte bre,ona je kost i koza,nista nema zenstveno na njoj,meni ovo nije zgodno zensko telo,ali ako ona tako voli i zadovoljna je,njena stvar,ziva i zdrava bila

  • P

    22. jul 2023 | 13:51

    Hahahahahahahhhahahahahha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA