Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li verujete da Ceca ovo jede u ponoć? Ljudi u čudu, svi kažu: "Ma, nema šanse!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Ma, nema šanse da ona ovo jede! - prokomentarisao je fan na jednoj od stranica na kojoj se povela polemika

  • 2
Ceca Ražnatović Printskrin: Instagram/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović ostavila je u čudu svoje fanove, kada je prošle noći oko ponoći objavila snimak dostave koja joj je stigla!

S obzirom na to da izgleda tako kako izgleda i da ima vitku figuru, fanovi kažu da "nije moguće da jede ono što je snimila da jede".

Reč je o sočnom burgeru kojim se pevačica očigledno počastila, što je presedan, s obzirom na to da je njen jelovnik mahom dijetalan.

- Ma, nema šanse da ona ovo jede! - prokomentarisao je fan na jednoj od stranica na kojoj se povela polemika.

- Nikada nisam imala problem sa kilažom jer mi je genetika odlična. Međutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim. Posetila sam sjajnu nutricionistkinju koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja - ispričala je Ceca 2021. godine.

Ona se tada obratila poznatoj nutricionistkinji koja joj je pomogla.

- Rekla mi je 'Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu', a ja sam uvek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kojem se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome - ispričala je pevačica.

- Prvih nedelju dana mi je bilo najteže jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Navikla sam se na taj režim ishrane i sad ne znam kako bih drugačije - objasnila je tom prilikom Ceca za Hit.

Kada oseti potrebu za slatkišima, postoji rešenje.

- Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravu nutelu i voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu - objasnila je i dodala da je najbitnije i kada se dijeta prekrši da se sutradan vratite starom režimu, a ne da se vodite izgovorom "od ponedeljka ću".

Jasno je da je taj "prekršaj" Ceca imala upravo prošle noći...

(Telegraf.rs)

Video: Snimili smo Brenu i Bobu na jahti od 6.000.000 evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koga zanima

    22. jul 2023 | 16:18

    Sta jede

  • starlete

    27. jul 2023 | 19:03

    dok su ne aktuelne fotke i te siske naocari... opet je neka op u pitanju koja ne ulepsava niti podmladjuje vec s ce platiti na zalost danak tolikom maltretiranu organizma ogrubela je kao i Brena lova lova ....nisu to hriscanski ideali ni u prednacrtu......povode se za starletama i

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA