Vreme čitanja: oko 2 min.

"Svesni smo hejta koji Zvezdan trpi mesecima, to što ćuti na lažne objave ne znači da nema šta da kaže"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slavnić je na udaru od kako je izašao iz rijalitija, a hajka na njega se ne smiruje zbog poteza u Zadruzi

  • 0
Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić Foto: Kobra

Fanovi rijalitija ujedinili su se kako bi pomogli Snežani Bebi Svilar da pobedi bitku za život.

Nakon što se oglasio admin jedne stranice i optužio Zvezdana Slavnića da nije uplatio novac koji je obećao, sada su se oglasili i ljudi koji "stoje iza njega".

Slavnićeva podrška ističe da nikakav novac nije uplaćen na Zvezdanov račun i demantovali su, istakavši tom prilikom da je "Zvezdan dovoljno bio satanizovan".

Sada se oglasila podrška Zvezdana Slavnića, koja je izdala saopštenje po pitanju ovih optužbi i sve demantovala.

- Povodom spekulacija i nepravednih optužbi na račun Zvezdana Slavnića, ovim putem so rešili da se oglasimo. Mnogi bi rekli, satanizuju ga 9 meseci, šta je još jedna loša vest na njegovim leđima... E, pa sad je malo sve prelilo čašu. Dakle, što se tiče humanitarne akcije koju smo organizovali 3. i 4. jula, organizovali smo isključivo i samo zbog Bebe. Naime, nedeljama pre te iste naše akcije smo danima i danima apelovali da se pošalje sms za vreme lajva, što su naši posetioci i radili, a Bebini prijatelji podržali. Došli smo na ideju da se organizuje žurka "Pevajmo za Bebu", uslov je bio jedan sms i jedna pesma, ili uplata direktno na račun Bebe putem fondacije "Budi human". Kako je odziv bio prilično veliki, odlučili smo da akciju produžimo dva dana. Pevali smo za Bebu, bili smo srećni što je akcija uspela. Sve uplatnice, pa i spornu smo prosledili direktno Bebi. SMS smo prebrojali i broj poruka objavili. Najvažnije nam je bilo da se novac skupi i da se sve uplatnice proslede direktno Bebi - pisalo je u saopštenju, pa dodato:

- Dakle, nikakav novac nismo primali mi lično, niti je bilo ko uplatio nešto na Zvezdanov račun, što je vrlo lako dokazivo i ovim putem to oštro demantujemo! Svesni smo hejta koji Zvezdan trpi mesecima, ali nismo ni sanjali da će pojedini to da koriste zarad pregleda, popularnosti ili klika više, jer je ovo ipak humaniratna akcija. To što Zvezdan mesecima ćuti na lažne objave ne znači da nema šta da kaže. Ne morate da ga volite, ali mu bar ne pripisujte ono za šta nije kriv, a pogotovo ne ono, na šta ne može da utiče - pisalo je u saopštenju na društvenoj mreži Instagram.

(Telegraf.rs)

Video: "Prokockao je njen stan, zbog njega je podstanar": Majka Ane Ćurčić iznela o Zvezdanu Slavniću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA