Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvo oglašavanje Danila nakon vesti da su on i Tara raskinuli: "Čak i bez mene i pomoći mojih roditelja..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dosta se spekuliše šta su glavni razlozi raskida mladog para

  • 1
Tara Simov Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U javnosti se nedavno pojavila informacija da su bivša zadrugarka Tara Simov i njen dečko Danilo raskinuli.

Naime, nakon što je vest krenula da se širi po mrežama, prvo se oglasila Tara, ali je oglašavanje njenog izabranika izostalo, sve do sada.

On se oglasio na društvenoj mreži Instagram nakon navoda da Tara nema novac i istakao da ona ne zavisi od njega i od njegovih roditelja.

- Čak i bez mene i pomoći mojih roditelja, Tara itekako ima para i za sebe i za bebu... Da li iko uopšte veruje u ove budalaštine - napisao je on na pomenutoj mreži.

Podsetimo, piše se i da je do raskida došlo zbog toga što Danilo navodno vodi momački život, a novopečenoj mami to smeta.

- Danila često viđaju po Nišu kako izlazi i provodi se, a najmanje ga viđaju sa detetom. Redovno kači slike iz teretane polu nag i iz restorana, dok Tara sama čuva Nikolaja i spava preko dana samo dva sata kako bi mogla da ispuni sve svoje obaveze, dok Danilo ni oko čega ne želi da se potrudi. Još uvek je nezreo i nije bio svestan koliko je velika obaveza kada dobiješ dete - priča navodno dobro obavešten izvor i dodaje:

- Iz priloženog što Danilo i Tara kače na svojim Instagram profilima, do raskida između njih dvoje je došlo. Još uvek nije sigurno da li će se pomiriti i kako će dalje teći njihov odnos. Tara je vidno smršala nakon porođaja, a i u više navrata je isticala da je imala komplikacije u trudnoći. Izašla je iz bolnice dva dana posle carskog reza i nije joj bilo teško da obavlja sve kućne poslove i uz to čuva dete - ističe izvor za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Tara Simov podelila bajkoviti snimak bebe i prvog spavanja u svojoj sobici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    23. jul 2023 | 00:22

    Tesko da je posle carskog reza izasla posle 2 dana, to kod nas bar jos uvek funkcionise, 5.dana otpust, sto i jeste normalno posle tako teske operacije! O kucnim poslovima nema govora, jedino o cemu je generalno zena sposobna da vodi racuna je beba, ponekad je i to otezano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA