Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdan Slavnić momentalno reagovao: "Unapred se izvinjavam, ovo je poslednje obraćanje!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavnić prolazi kroz haos budući da je želeo da pomogne u prikupljanju novčanih sredstava za bolesnu Snežanu Svilar

  • 1
Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić Foto: Kobra

Fanovi rijalitija ujedinili su se kako bi pomogli Snežani Bebi Svilar da pobedi bitku za život.

Nakon što se oglasio admin jedne stranice i optužio Zvezdana Slavnića da nije uplatio novac koji je obećao, sada su se, ponovo, oglasili i ljudi koji "stoje iza njega".

Oni su se oglasili zvaničnim saopštenjem i izvinili se gospođi čije su podatke javno objavili i istakli da Zvezdan svakodnevno trpi nasilje.

- Unapred se izvinjavam gospođi kojoj smo obećali da nikada javno nećemo objaviti uplatnicu, njene lične podatke, kao ni podatke koji bi mogli na bilo koji način da ugroze njenu privatnost i privatnost njene porodice ali nažalost, bili smo prinuđeni da objavimo prepisku kao i deo uplatnice na kojoj se vide iznos, pečat i naziv banke jer pojedinci po svaku cenu žele da zalepe etikete koje nisu zaslužene. Svakodnevno morališu i bore se protiv nasilja, a ti isti nad Zvezdanom svakodnevno vrše linč i psihičku torturu, osporavaju sve dobro što uradi i žive za dan da ga vide na dnu... - glasio je deo poruke koju su napisali Slavnićevi obožavaoci, braneći ga u nameri da pomogne onima kojima je to bilo najpotrebnije.

- Ovo je naše poslednje obraćanje na ovu temu, pravdati se više nikome nećemo, a svoja prava ćemo zaštititi na način na koji je zakon propisao. Svima na čast i obraz svaka laž i optužba na Zvezdanov račun - stajalo je u objavi koju je Zvezdan podelio.

(Telegraf.rs)

Video: "Prokockao je njen stan, zbog njega je podstanar": Majka Ane Ćurčić iznela o Zvezdanu Slavniću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA