Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok optužbe u emisiji uživo! Ana Ćurčić se obratila Ivanu, on javno otkrio šta je sve radila u Zadruzi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sukob Ane i Ivana ne jenjava ni nakon završetka Zadruge

  • 0
Ivan Marinković, Ana Ćurčić Foto-kolaž: Kobra, Antonio Ahel/ATAImages

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić uključila se uživo u emisiju "Narod pita" u kojoj su gosti bili Ivan Marinković i Nenad Neca Lazić.

Naime, ona se direktno obratila Ivanu i tom prilikom spomenula tužbu, a i zahvalila mu se što mu pomaže oko iste.

- Jel Ivan okej došao, nije pio ništa, nije konzumirao? Ja sam samo htela da podsetim Ivana da mi znamo puno zajedničkih prijatalja, hvala puno što si upotpunio tužbu koju treba da predamo. Zašto ti je svaka tema u Narod pita priča o Ani Ćurčić? - rekla je Ana i dodala:

- Sada je 23;17, verovatno niste gledali od početka. Vi gledaoci morate da shvatite da ste vi glavna tema Zadruge 6, oni su nas primorali da ih komentarišemo. Kako ja otvaram portale, vidim vaša imena. Niko nikog ne pljuje sem vas. Vi ste nastavili rat koji ste počeli tamo, i mi smo dužni da vas komentarišeme - rekla je ona.

- Žao mi je što niste došli u bademantili, da li tvrdite da je moja doza pojačana i da ja dolazim nakljukana lekovima? - rekla je Ana Ćurčić Ivanu.

- Meni deluje tako, s obzirom da sam vas gledao kako dobijate propisanu terapiju, svako veče i svako jutro. S obzirom da je pod tom terapijom umela da pokazuje agresiju prema Zvezdanu, sad verovatno uzima nešto jače, jer je toliko smirena - rekao je Ivan.

Podsetimo, Ana Ćurčić, bivša supruga Zvezdana Slavnića u "Zadruzi" je osvojila drugo mesto, a u rijaliti je odlučila da uđe nakon što ju je suprug prevario sa Anđelom Đuričić. Oni su nakon brojnih sukoba i nasilja prekinuli svaki kontakt, a Zvezdan je nakon izlaska iz rijalitija raskinuo vezu sa Anđelom.

(Telegraf.rs)

Video: Aca Bulic ljubi Anu u ruku nakon sto je stigla u studio: Sve vreme je bio uz nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA