Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužni prizori ispred Janine rodne kuće na Kosovu i Metohiji: Stara ograda, pustoš, a tu je samo maleni pas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jana je posetila rodni kraj i snimila prizore koji su mnogima naterali suze na oči

  • 5

Folk pevačica Jana Todorović podelila je tužne prizore ispred svog doma na Kosovu i Metohiji.

Jana je rođena u Prištini, ali je odrasla u selu Babin Most, a sada je i posetila mesto gde je provela najlepše dane svog detinjstva.

Naime, Jana se oglasila na svom Instagramu podelivši tom prilikom kako izgleda njena rodna kuća, dvorište, a ono što se može primetiti je i pustoš, a na ulici se vidi samo maleni psić koja šetka okolo.

- Bez zavičaja sreće nema - glasi numera koja je u opisu video snimka.

Podsetimo, Jana se jednom prilikom i osvrnula na svoje odrastanje na Kosovu i Metohiji i istakla da je za taj period vežu jako lepe uspomene.

– Kada mi neko spomene moj rodni kraj, obuzmu me najlepše emocije. Podseća me na skroman život koji smo vodili na selu, na moje pokojne roditelje za koje sam bila mnogo vezana – rekla je Jana i dodala:

– Ja sam se na Kosovu rodila, ponosna sam na svoje Kosovo, na svoje selo i na mesto gde sam odrasla. Ja sam 1997. otišla. Tamo je život bio mnogo lep, ja nisam imala problema, rano sam počela da se bavim ovim poslom ponela sam odatle divne uspomene. Vrlo često odem dole, 2 puta godišnje. Tamo mi žive i stric i tetka, odem, obiđem svoju familiju. Svaki put plačem, emocije su tu, i kad pričam o Kosovu a ne kad sam dole. Kad uđem u svoje selo to su suze radosnice. Nažalost moji roditelji nisu živi, pa mi bude još tužnije kad sam u mom selu – rekla je ona u jednoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Jana Todorović: Svi su stegnuti dok ne počnem sa hitovima, a onda se razvesele

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi ggp

    25. jul 2023 | 15:31

    Ima para. Može pozlatiti da hoće. Nego kači žalopojke po društvenim mrežama

  • Baba

    25. jul 2023 | 16:28

    Hvališ se milionima ,kupi celo selo pa živite tu.Da li treba moja deca da ti brane Kosovo

  • Ljuba

    25. jul 2023 | 18:22

    Nek ulože malou renoviranju. Babin Most nike napusteno i raseljeno mesto, većina meštana je ostala da živi tu. Bilo je posle rata odredjenih problema ali je KFOR postavio oštre mere zastite od samog početka tako da je kasnije sve bilo na svoje mesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA