Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako izgleda luks vila Miloša Bojanića u Herceg Novom koju prodaje za 1.500.000€: Sva u staklu i kamenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njemu je plan da je proda i da se sa suprugom izoluje na pučinu

  • 16

Pevač Miloš Bojanić poseduje kuću na crnogorskom primorju, u mestu blizu Herceg Novog, koju je prošle godine renovirao i u nju ulozio gotovo 200.000 evra.

Ekipa portala Telegraf.rs posetila je prošle godine pomenuto mesto kako bismo uslikali Bojanićevu kuću koju je pretvorio u luksuzne apartmane.

On se dugo razmišljao šta da radi sa ovom nekretninom, a onda je odlučio da je proda.

- Plan mi je da prodam ovu kuću i onu gore, milion i po i dva su procenili. Ja kažem ako je to između milion i po i dva, neka bude ovo prvo. Neću više da budem pored mora. Ostatak života ću s mojom Brankom biti na moru. Kupiću brodić, to što ulovim, to ćemo da pojedemo, ulje maslinovo, paradajz, luk, krompir, neću više da budem pored mora, odoh na more i da nikog ne vidim - rekao je folker za "Kurir".

Vila poseduje nekoliko apartmana, gotovo svaki ima izlazak na terasu koja je ograđena staklom, a opasana je ukrasnim kamenjem i visokim zidinama.

Podsetimo, svojevremeno su u ovoj kući letovale brojne muzičke zvezde, među njima se našle njegove koleginice Lepa Brena, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Nada Topčagić i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Video: Ovog retkog lepotana vozio je Tito, a sada je u rukama Miloša Bojanića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA