Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđela Đuričić šokirala izjavom: "Darko Tanasijević je zaljubljen u Zvezdana, zato me je šikanirao..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđela nastavlja da javno iznosi brojne optužbe na račun voditelja Darka Tanasijevića

  • 12
Anđela Đuričić, Darko Tanasijević Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Marko Jovanović

Diskvalifikovana zadrugarka Anđela Đuričić nastavlja da iznosi skandalozne stvari i optužbe na račun voditelja Darka Tanasijevića.

Naime, ona je prvo na svom storiju objavila da želi da ga pozove u svoju emisiju da malo popričaju i o njegovim "nastranostima", a sada se oglasila i iznela nove optužbe.

Anđela je u razgovoru za "Hype" otkrila da smatra da je Darko bio zaljubljen u Zvezdana i da se zato ophodi tako prema njoj.

- Sto se tiče Darka i te situacije. Počelo je tako sto je on jako pristrasan kao jedan voditelj. Počeo je da iznosi neke komentare na moj račun i o delima koja sam ja radila. Iznositi svoj lični stav kao voditelj i omalovažavati, ponižavati i vređati... Pogotovo jednu mladu devojku. Želim da stanem na put na put tome. Podnela sam krivičnu prijavu protiv njega - rekla je ona i šokirala:

- Ja mislim da je on bio zaljubljen u Zvezdana Slavnića, dok sam ja bila sa njim u vezi, ne znam da li je i dalje. To je neko moje mišljenje, i da zato ima animozitet prema meni, jer ne vidim drugi razlog. Mogli su svi da vide Darkovo ponašanje prema meni dok je vodio emisije, dok se prema Zvezdanu normalno ponašao - rekla je Anđela za "Hype".

Mnogi su Anđelu osudili u komentarima istakavši da nije u redu da takve stvari iznosi javno i da etiketira nekoga bez dokaza i da je skandalozno što uopšte izgovara takve stvari.

Podsetimo, Darko se juče takođe oglasio i otkrio da je svako odgovaran za svoje ponašanje, i da karijeru nikada nije gradio na takav način, niti će je graditi.

- Ne želim da komentarišem te stvari. Nemam nikakav komentar na to, niti ću imati zato što znate i vi sami, a znam i ja vrlo dobro na koji način ja gradim svoje ime u medijskom sistemu, na javnoj sceni i na televiziji. Znam način na koji gradim karijeru i ne pada mi na pamet da se s bilo kim prepucavam preko Instagram storija. To nisam radio, niti ću raditi. Što se konkretno te teme tiče, nemam nikakav komentar - rekao je Darko Tanasijević za "SrbijuDanas".

(Telegraf.rs)

Video: Darko Tanasijević za Telegraf o borbi sa depresijom i pozivu koji je promenio sve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dina

    25. jul 2023 | 20:12

    Devojka je izuzetno bezobrazna i nadobudna, ima prevelik ego i ne može da se suoči sama sa sobom pa otud svi njeni komentari, koji su katastrofa!!! Žao mi je što sama sebe sve više ukopava. Možda ne bi bilo loše da popriča sa bivšim učesnicama koje su neuporedivo gore prošle od nje i u rijalitiju i van njega... Ona konstantno pravi sebi još veću frku samo zato što misli da je "iznad i najpametnija", a svakim danom samo dokazuje da je suprotno od toga. Psihijatrijska pomoć za Anđelu, molim.

  • Bajka

    25. jul 2023 | 21:01

    Andjo, pokri se ušima i zavuci se u mišiju rupu. Sve smo videli, tako da za te stvari ne treba prevodilac.

  • Mm

    25. jul 2023 | 20:03

    Devojko ćuti pokri se po glavi bruko šta si radila u Zadrugu jajna ti majka nije Darko kriv idi odakle si došla.Dare Care uživaj uz tebe smo ♥️.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA