Vreme čitanja: oko 1 min.

Peva na ulici, a u ruci drži flašu: Snimak Ane Nikolić nakon skandala, mnogima za oko zapada jedan detalj

Vreme čitanja: oko 1 min.

I dalje krije lice

  • 2

Pevačica Ana Nikolić je u jeku medijskog interesovanja, otkako je u javnost isplivao njen privatni snimak sa ranama po licu i na prstima, a njen najnoviji video opet je privukao pažnju publike.

Poznato je da je Ana veseljak i da voli da se zabavlja i peva, pa se tako ne ustručava da sa svojim pratiocima podeli trenutke kako provodi slobodno vreme, van posla.

Nakon skandala koji je zadesio, Ana se retko oglašavala, a sada je pokazala da je sve što je snašlo ostavila iza sebe i nastavila da živim "punim gasom". Tako se snimala iz kola, kako se smeje, peva i pravi "šou" pred kamerom, u svom stilu.

U rukama je držala flašu vode, kojom se osvežavala tokom ovog toplog dana.

Mnogima je za oko zapalo to da je Nikolićeva drastično smršala, a veoma uski i kratak kombinezon istakao je njene obline u prvi plan. Ipak, lice i dalje krije šeširom i crnim naočarama.

Dok je pevušila pesmu Katarine Grujić, Nikolićeva je malo izmenila tekst pa ga je prilagodila sebi, a sve pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Goga otkrila da li se čula sa Anom Nikolić nakon ispovesti:"Kad neko malo padne svi se pokupe i odu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA