Vreme čitanja: oko 1 min.

Matora otišla ne remont lica: Rešila da napravi promenu, pogledajte kako izgleda nakon intervencije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavila fotografiju sa privatne klinike

  • 15
Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović/Printskrin: Instagram/anita.stanojlovic.official

Rijaliti zvezda Jovana Tomić Matora, o kojoj se danima priča, nakon što je stupila u istopolni brak sa devetnaestogodišnjakinjom Anitom Stanojlović, ne prestaje da izaziva komentare javnosti.

Osim što je stupila u gej brak i konačno se skrasila nakon brojnih neuspešnih veza, Matora je postala i maćeha Anitinom sinu Alekseju, sa kojim se odlično slaže.

Inače, Anita se nedavno sa malenim Aleksejem preselila u Jovanin stan u Mirijevu, gde sada uživaju u porodičnoj idili.

Tomićeva je uz brojne životne promene, rešila da napravi i jednu fizičku, pa je tako otišla na remont lica.

- Boc, boc, malo kod mog druškana - napisala je Jovana na Instagram priči na kojoj vidimo kako joj je namazana verovatno anestezija, koja će sprečiti bol od uboda, na pojedinim mestima na licu.

Da li radi botoks, nije poznato, ali vidimo da je doktorka obeležila delove oko očiju, čelo i takozvane smejalice, pa se pretpostavlja da je o tome reč.

Nekoliko sati nakon "bockanja", Matora je otišla na večeru sa suprugom Anitom, bivšom zadrugkom Anom Spasojević i ostatkom društva, kada su zabeležili zajedničku fotografiju na kojoj možemo videti da je Jovana i dalje crvena od intervencije, a njeno lice sada pogledajte na slici ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako se Matora ponaša prema Anitinom sinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA