Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Karan kao Kleopatra: Glumica odabrala kupaći koji bi malo ko obukao, a bujne grudi su u prvom planu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Provokativan stajling zapao je svima za oko, a komentari su se samo nizali

  • 1

Glumica Marija Karan, kao i većina poznatih iz Srbije, trenutno uživa van granica naše zemlje, a leto koristi da se sunca i odmara.

Naime, ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram, pozirajući na brodu.

Svima je za oko zapao aksesoar na njenom vratu i u sklopu kupaćeg kostima koji je tom prilikom obukla.

Marija je ponela crni kostim sa tri reda bretela, povezanih zlatnim alkama u predelu dekoltea, koji je tek priča za sebe.

Provokativan stajling zapao je svima za oko, a komentari su se samo nizali.

Podsetimo, Marijin ljubavni život dosta intrigira. Glumica je navodno uplovila u romansu sa Crnogorskim biznismenom Markom Gvozdenovićem, sinom Crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS.

Krajem prošle godine došlo je do obračuna između glumice Marije Karan i njenog, u tom trenutku, dečka Vladana Balabana. Slučajni prolaznici pozvali su patrolu policije, jer su u Francuskoj ulici na krovu automobila "porše" videli upravo Mariju. Kada su policajci stigli, u automobilu je na mestu vozača sedela Marija Karan (39), dok je pored nje bio Vladan Balaban (49). Tada su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a da je Balban vidno alkoholisan, tvrdio je tada "Blic".

Karan je objasnila da je sa svojim dečkom bila u obližnjem restoranu, ali su ga zbog svađe napustili i krenuli ka garaži u Dositejevoj ulici. Raspravljali su se niz ulicu, da bi je on u jednom trenutku otvorenom šakom udario u predelu lica.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgleda razlupani porše dečka Marije Karan: Glumica mu oštetila kola jer je navodno ošamario

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    27. jul 2023 | 13:50

    Pre ce biti Kasandra hahahhaha.Mene bi bilo blam da vidim svoju devojku ovakvu c c c na presvlacenje bi išla koji neukus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA