Vreme čitanja: oko 2 min.

Darko Lazić ponovo besni putevima: Folker vozi bez pojasa, dok Katarinu mazi po nogama: "Nije naučio lekciju"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Komentari ispod fotografija i snimaka usijali su se

  • 4

Folk pevač Darko Lazić ne smiruje se kada je u pitanju bahata vožnja, a sa tim se slažu i korisnici društvenih mreža.

Naime, Darko je ovoga puta vozio bez pojasa, a sve to, snimila je njegova supruga Katarina, koja je snimke objavila i na društvenoj mreži Instagram.

Oni su razmenjivali nežnosti u Ferariju, a dok je Lazić mazio Kaćine noge, koje su bile u njegovog krilu, vozio je bez sigurnosnog pojasa, a možemo samo nagađati da li ga je i ona imala.

Komentari ispod fotografija i snimaka usijali su se, a mnogi konstatuju da se Darko uopšte nije smirio, iako je rekao da će se dovesti u red, nakon nezgode 2018. kada je jedva ostao živ.

Podsetimo, popularni pevač Darko Lazić (29) je 23. oktobra 2018. godine, doživeo tešku saobraćajnu nezgodu.

Lazić je u Brestaču kod Pećinaca automobilom sleteo sa puta i prevruo se na krov, a kasnije je analizom krvi utvrđeno da je pevač u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola.

U KBC Zemun primljen je sa teškim telesnim povredama, bio je životno ugrožen i odmah je uveden u veštačku komu. Pevač je više od mesec dana boravio na intenzivnoj nezi, a njegovo zdravstveno stanje menjalo se iz dana u dan.

Darku je bilo oštećeno plućno krilo, pa je disao uz pomoć veštačkih pluća, u jednom trenutku otkazao mu je bubreg. Budući da je je polomio i butnu kost, bile su loše prognoze što se tiče hodanja, ali i samog oporavka.

Lazić je operisan nekoliko puta zbog unutrašnjeg krvarenja i komplikacija koje su se pojavile nakon nesreće. Doktori su se svim silama borili za pevačev život, u čemu su, na sreću, uspeli. Nakon što je je probuđen iz veštačke kome, Lazićevo zdravstveno stanje krenulo je nabolje.

Darko je nakon mesec i po dana napustio KBC Zemun i nastavio lečenje u jednoj banji, gde je boravio sa majkom Brankom Lazić, koja se brinula o njemu. U vreme nesreće Lazić je imao drastičan višak kilograma, a u banji se moglo primetiti da je počeo da mršavi.

On je u banji napravio svoje prve korake posle nesreće, ali i se i po izlasku, za Božić, 6. januara 2019. godine, kretao uz pomoć štaka. Iako su mu lekari predlagali nastavak terapije u banji, Lazić je prekinuo lečenje, pa je vežbao sa fizioterapeutom, uz čiju pomoć je stao na noge.

Lazić je dobio sina Alekseja 6. juna 2019. godine, a vremenom je zbog srećnih vesti, kao i nesreće, promenio način života. Lazić je u razgovoru sa medijima istakao da se rešio poroka, alkohola i droge, koje je priznao da je konzumirao.

Nakon što je jedva izvukao živu glavu, rešio se poroka, a onda je počeo da gubi kilograme i menja lični opis.

Lazić je smršao više od 75 kilograma, a na Aleksejevom krštenju, 24. juna 2020. godine, mnogi su u čudu gledali Darka ne krijući oduševljenje što se posvetio sebi i svom zdravlju. Pevač se podvrgao operaciji smanjenja želuca, ali ga navodno očekuje još jedna operacija kako bi se rešio viška kože.

(Telegraf.rs)

Video: Darko Lazić stigao na promociju: Tamno odelo mu savršeno stoji, a tek da vidite Katarinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drugu

    26. jul 2023 | 15:40

    Ne može ni da nauči lekciju,jer nije leže u bajbok,a do sad bi trebao bar 5pita da bude uhapšen. Neko ga štiti čim on može da se tako ponaša

  • Strim

    26. jul 2023 | 15:25

    E Ferari sta si docekao...

  • Драган

    26. jul 2023 | 16:09

    Па потрошио два жута картона ! ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA