Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi pričaju o Novakovom stajlingu na večeri u Hrvatskoj: Žene "poludele", kažu da nikad nije bio bolji frajer

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žene su oduševljene kombinacijom koju je poneo na sebi i konstatuju da Novak sada, sa svojih 36 godina, izgleda bolje nego ikada

  • 11
Novak Đoković Novak Đoković / Foto: Tanjug / AP

Novak Đoković uživao je nekoliko dana u Hrvatskoj, gde je došao iz Portonovog, kompleksa u Herceg Novom. 

Najbolji teniser svih vremena, s obzirom na najveći broj osvojenih Grend slem titula, odmara sa suprugom Jelenom i decom Tarom i Stefanom, a sa njima i sa prijateljima posetio je i jednu konobu na Korčuli.

Upravo su ljudi iz te konobe objavili fotografije sa Novakom i jednim od zaposlenih, podelivši i komentar oduševljenja zbog Noletove posete njihovom restoranu.

- Novaka Đokovića ne treba uopštee predstavljati. Imali smo prilike razgovarati o sportu, razmeniti neke uspomene iz sportskih dana, no isto tako o gastronomiji. Drago nam je da su Novak i njegovo društvo uživali u večeri i počastovani smo što je posetio našu konobu - napisali su iz konobe "Adio Mare".

Ove Noletove slike masovno su počele da se dele po društvenim mrežama, a ono što je nama interesantno jeste činjenica da su pripadnice ženskog pola potpuno "poludele" za Đokovićevim izgledom.

Kako kažu, oduševljene su kombinacijom koju je poneo na sebi i konstatuju da je Novak sada, sa svojih 36 godina, bolji frajer nego što je ikada bio.

"Ali kako izgleda Novak Đoković na ovim slikama... Bukvalno je tek sad frajer da otkineš za njim", "Nisam zavidela Jeleni pre 15 godina, ali sad... Hahaha", "Nole frajerčina, što stariji to bolji", "Stvarno dobro izgleda, sad je nekako muževniji nego pre", "Ne smem da kažem šta bih radila s njim, ili njemu, hahahaha", samo su neki od komentara.

U galeriji u nastavku pogledajte fotografije iz konobe o kojima se priča:

(Telegraf.rs)

Video: Pronašli smo kuću Nikole Mirotića u Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    27. jul 2023 | 15:44

    Hrvatice su se uvek ložile na Srbe. Dokazano

  • Ivan82

    27. jul 2023 | 18:18

    Pitam se da li bi bio toliko muževan da je kojim slucajem automehanicar...

  • BRAVO

    27. jul 2023 | 19:11

    nole je u zenitu popularnosti ima divnu porodicu ovo je njegov zlatni trenutak koji je teskim radom zasluzio zgodan decko sve mu lepo stoji sto obuce bravo NOLE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA