Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezdan Slavnić angažovao tim i povukao potez protiv Anđele: Ovako joj je uzvatio nakon što ga je tužila

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ne želi da ima više nikakav kontakt sa njom

  • 4
Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić podnela je tužbu protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, što je njega vidno iznenadilo i razočaralo.

Anđelin advokat se oglasio ovim povodom i otkrio za šta Đuričićeva tuži Slavnića.

- U ime i za račun gospođice Anđele Đuričić podnete su Prvom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična dela na štetu gospođice Đuričić i to nasilje u porodici iz čl.194 st.1, a prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih dela laka telesna povreda iz čl.122, uvreda iz čl.170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz čl. 172 krivičnog zakonika Republike Srbije - stoji u saopštenju advokata dr Nataše M. Tošić Sremac, piše Srbija Danas.

Nakon ovih navoda, Zvezdan se obratio fanovima putem lajva na Tiktoku i ispričao svoju stranu priče.

- Imam dve stvari da vam kažem. Da se razjasni jednom zasvagda šta ja radim, a šta rade drugi. Znate svi šta se desilo, meni niko ne priča šta da govorim, odmah da kažem. Moja je želja to da više nikada ne spomenete njeno ime u mom lajvu. To ja lično želim. Nit me neko nagovara, nit mi iko govori šta da radim. To je samo moja želja. Ovo je lično protiv mene i ko god misli da treba da ode kod nje, shvatiću. Sve mi je otvoreno, ali neću da vidim njeno ime da spominjete - rekao je Slavnić besno i nastavio:

Zvezdan Slavnić Printskrin: Tiktok/Zvezdan Slavnić

- Mislim da vam je jasno zašto sam ćutao ovoliko i koliko sam ispao fer, a mnogi su do juče mi govorili malo si uradio za nju, trebalo je da uradiš više i savetovali me svaki dan nešto. Ovo je otišlo na neki nivo na koji nikada ne bih očekivao. Sa moje strane do toga nikad u životu ne bi došlo. Branio sam je i gurao sve po strani, a vi ste mi govorili kako nisam dovoljno uradio. Pričali ste da se krijemo i šta sve. Mislili ste da nisam bio iskren, a evo šta je ona uradila. Ne kažem da sam dobar, ali sam ispao fer. Tu temu zatvaramo zauvek. Jedno slovo njenog imena ne želim više da čujem - ispričao je bivši zadrugar.

Slavnić je odlučio da povuče i on potez protiv Anđele, tako što je angažovao tim moderatora da prate večerašnji lajv na Tiktoku i banuju sve ljude koji je pomenu.

- Molim moderatore koje sam angažovao da budu na zadatku jer će biti puno banova večeras. Apsolutno svako ko je spomene biće banovan i neće moći nikad da uđe kod mene na kanal  - istakao je Zvezdan Slavnić, ali nije želeo da otkrije da li će uzvratiti i tužbama.

(Telegraf.rs)

Video: Ova kola voze Zvezdan i Anđela nakon Zadruge

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fmopd

    27. jul 2023 | 16:55

    Jakog li poteza 🤣🤣🤣🤣 ... ova mala nije kao Ana. Prpa frpa. Moli Boga da što prije uđeš u novu zadrugu.

  • dragan

    27. jul 2023 | 17:32

    Usto se u gace🤣🤣🤣🤣e jado jadni 🇲🇪🇲🇪🇲🇪☀️☀️

  • Ina

    28. jul 2023 | 01:38

    Psihičko i fizičko nasilje nisu ljubav. Ljubav je lepa, nasilje nije. Nasilnicima i zlostavljačima je mesto u zatvoru. Na žalost retki su slučajevi rehabilitacije, u pitanju je patologija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA