Vreme čitanja: oko 1 min.

Džehvin bivši raskinuo sa devojkom? Nino obrisao sve slike sa Isidorom, pa otišao na ovu lokaciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da nema sreće u ljubavi, pokazuje njegov Instagram profil odakle je, osim sa Džehvom, nedavno obrisao i slike sa devojkom sa kojom je bio

  • 0
revija Steven Dockman Foto: ATA Images

Bivši dečko Teodore Džehverović i košarkašNino Čelebić je nakon raskida sa pevačicom započeo vezu sa lepom Isidorom Mijanović. Ipak, izgleda da je sada ponovo sam.

Da nema sreće u ljubavi, pokazuje njegov Instagram profil odakle je, osim sa Džehvom, nedavno obrisao i slike sa devojkom sa kojom je bio.

Na Tviteru su prvi to primetili oni koji pomno prate Teodorin rad, pa su komentarisali kako je košarkaš raskinuo sa producentkinjom i da je ljubavi došao kraj.

- Nino Čelebić izgleda više nije sa onom novom devojkom Isidorom. Meni on deluje kao previse narcisoidan da bi imao normalnu vezu. Zamisli imaš lika koji ima bolje slike od tebe na Insta, pozira i pametuje a nema 2 dana radnog staža - napisao je jedan Tviteraš.

Nino Čelebić Printskrin: Tviter/ @Adriana28343082

Nino je nedavno otputovao u Crnu Goru sa prijateljima, dok je Isidora ostala u Beogradu.

Podsetimo, sa Teodorom je, prema pisanju medija, raskinuo jer je pevačica bila neverna košarkašu, a kada je to Nino saznao, raskinuo je sa njom.

Zapravo, audio snimak koji je nedavno dospeo u javnost, a na kojem se, kako komentarišu korisnici društvenih mreža, čuje pevačica dok uzdiše tokom intimnog odnosa sa Lesorom, nastao je tokom njene veze sa Čelebićem.

Navodno, on je taj snimak dobio i prepoznao je glas svoje devojke, što ga je razbesnelo. Odmah ju je kontaktirao i rekao da raskidaju, a ona se nije mnogo bunila, jer nije imala opravdanja.

Interesantno je da se na TikToku pojavila parodija na temu Teodorinog "uzdisanja", ispod kog je informacija da je Nino dobio snimak mnogo pre nego što je isti isplivao u javnost.

(Telegraf.rs)

Video: Ovi sportisti su ludo zaljubljeni u cice sa estrade

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA