Vreme čitanja: oko 3 min.

Anitin otac se uključio u emisiju, ona grcala u suzama: Nikada me nije pozvao, ne zna ni kad mi je rođendan

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nije mogla da sakrije emocije

  • 8
Anita Stanojlović Printskrin: Youtube/zadruga official

Bivša zadrugarka Anita Stanojlović sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", gde je razgovarala sa gledaocima rijalitija i odgovarala na brojna pitanja voditelja.

U jednom trenutku, potpuno neočekivano, u program se uključio i Anitin otac, Dejan, koji je i do sada negodovao zbog njenog braka sa Jovanom Tomić Matorom, pa je o tome govorio i pred milionskim auditorijumom.

- Za mene je ovo veliko poniženje, ja sam otac pet sinova i ćerke - rekao je Dejan na početku uključenja.

- Ti imaš samo tri sina, nas ne treba da računaš jer ti sa nama ne živiš već dugo - poručila mu je Anita.

- Kao otac i kao deda unuka kojeg ima, a njega nisam video toliko dugo, zbog tebe. Ćerko, da ti kaže nešto tvoj otac, nikada nisam mrzeo tebe i tvoju braću, a odnos mene i tvoje majke je nešto drugo. Nikada te nisam uvredio i mnogo mi je teško sve ovo što proživaljvam i nikada neću da ti dam odobranje za to što si uradila, nikada neću biti pristalica - rekao je Anitin otac.

- Nisam ti ni tražila odobrenje, ti ne živiš sa mnom od moje četvrte godine, ti si mene sada ovde nazvao, a nisi me zvao nikada da me pitaš kako sam. Nisi me nazvao nikada, mama je uvek bila tu. Koliko ti mojoj mami duguješ novac za moju braću - upitala je Anita.

- 200 hiljada dugujem, ja nemam stalan posao, ali to nema veze sa tobom. Ja nisam sa tobom u kontaktu od kako si bila u braku sa onim muškarcem sa kojim imaš dete. Svi znamo kakav je njen bivši muž, posle svega, kada moja bivša supruga nije znala gde je, ja sam znao i vratio je. Ja sam tebe vodio na more, a ne tvoja majka - odgovorio je on.

- Ti ne znaš kada je moj rođendan, kada su rođendani moje braće? Ja nemam oca, moj otac je mene ostavio, a da to nisi uradio. Ja znam kada je tebi rođendan. Rođen si 3. februara, a ti ne znaš ko sam ja - dodala je Anita.

- Ti sve radiš zbog popularnosti, dete ti nije bitno. Ne znaš gde je - rekao je Dejan.

- Ja ne pamtim kada sam ga videla, meni su rekli da promenim prezime, njegova sestra, majka i ja sam to, hvala Bogu, sada uradila. Njegova majka je klela moju majku dok je bila u trudnoći - rekla je Anita.

- Moram da kažem, svaka čast Matoroj, ali ja sam protiv toga. Bog je stovori Adama i Evu, Anita ima sina, ona je imala brak iza sebe, a nijedan čovek ne može da podrži takve brakove - govorio je Dejan.

- Reci kada su ti deca rođena - govorila je Anita.

- 18. novembara - rekao je Dejan.

- Tada je rođendan njen majke - rekla je Anita i pozvi je završen sa njim.

Anita je potom otkrila skandalozne detalje iz njihovog odnosa.

- On me se javno odrekao, samo nek se završi na ovome sada, da me ne zove i ne uznemirava, da se ja ne stresiram zbog meni nebitne osobe. Kada sam se porodila, on je tada saznao, došao je kući i udario je moju majku. Javila sam se i pitala ga: "Odakle ti pravo?", rekla sam mu da kada bude umro da neću sveću da mu upalim, tu se uključila njegova žena i kaže mi: "Kako te nije sramota, gde si ti da ga pozoveš?". Nikada me nije ni pozvao da bi znao da sam trudna, smatram da mi je skroz nebitna osoba u životu - pričala je Stanojlovićeva, a potom se rasplakala.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako se Matora ponaša prema Anitinom sinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    29. jul 2023 | 12:28

    Ova devojka je čisto zlo. Laže pa rastura.

  • Bilja

    29. jul 2023 | 13:02

    Iz ove devojke vrišti zlo, to joj se u očima vidi. Laže čim zine, to smo gledali u zadruzi

  • De

    29. jul 2023 | 13:09

    Najjaci su ovi likovi sto spavaju iza 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA