Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Dve noći zaredom u provodu bez supruge: Evo kako se holivudska faca Džej Elis zabavlja u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok lepa glumica Nina Seničar snima novi projekat, njen partner je rešio da se opusti

  • 5
Nina Seničar Foto: Tanjug/AP

Glumica i voditeljka Nina Seničar došla je sa suprugom, slavnim holivudskim glumcem Džej Elisom, u Beograd, zbog poslovnih obaveza.

Poznati par prvo je viđen u Beton hali, odakle su objavili zajednički selfi sa ručka, a od tada se kriju na društvenim mrežama, kako bi imali potpunu privatnost dok borave u srpskoj prestonici.

Ipak, dok Nina vredno radi na snimanju nove sezone jedne domaće serije, njen partner se ludo zabavlja po barovima i klubovima. Kako saznajemo, Džej Eliz, "partijao" je dve noći zaredom.

Sinoć je viđen u jednom ekskluzivnom klubu, takođe u Beton hali, gde se provodio uz strane hitove i imao najbolje mesto pored bine, a noć pre toga, u petak 28. jula, izašao je na kasnu večeru u jedan elitni restoran na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save.

Obe večeri holivudski glumac bio je u istom, muškom društvu, bez Nine i čini se da se odlično zabavljao.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Džej Elis u našoj prestonici, Beograd je posećivao i ranije, upravo zbog svoje supruge.

Nina Seničar i Džej Elis, inače, stupili su u brak prethodne godine u Toskani, u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane", a lokaciju je odabrala upravo Nina, koja je oduvek maštala da se uda na mestu kao što je ovo. Iz velike ljubavi dobili su ćerkicu Noru Grejs Elis.

Džej Elis prošle godine glumio je rame uz rame sa Tom Kruzom i Val Kilmerom u filmu "Top Gun: Maverick", koji je nastavak kultnog ostvarenja "Top Gun", a veliku popularnost stekao je i u seriji "Insecure".

(Telegraf.rs)

Video: Nina Seničar na crvenom tepihu na dodeli Oskara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • knjaz miloš

    30. jul 2023 | 11:26

    nina i Ana ivanović imaju 2 stvari zajedničke tri tačno rečeno a to su lepotu ...uspešne karijere , i nikako sa srbima za ozbiljnu vezu.... jer zna se kod nas nema trte mrte

  • Jul

    30. jul 2023 | 11:29

    Ma zamisli,molim te!!! Koliko smo mi glup narod...

  • Plejjj

    30. jul 2023 | 12:25

    Slavni holivudski glumac! Onda sam ja Pavle Vujisić!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA