Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezdan Slavnić se oglasio nakon navoda da je dobio zabranu prilaska Anđeli Đuričić

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bivši zadrugar ne krije da je razočaran ponašanjem mlade Crnogorke

  • 5
Anđela Đuričić Printskrin:Tiktok/andjellaadjuricicc

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić prijavila je svog bivšeg partnera, Zvezdana Slavnića, za nasilje u porodici.

- U ime i za račun gospođice Anđele Đuričić podnete su Prvom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična dela na štetu gospođice Đuričić i to nasilje u porodici iz čl.194 st.1, a prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih dela laka telesna povreda iz čl.122, uvreda iz čl.170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz čl. 172 krivičnog zakonika Republike Srbije - rekla je advokatica Nataša M. Tošić Sremac.

Od  tada se u medijima pojavila informacija da je Slavnić dobio i zabranu prilaska Đuričićevoj, što je Zvezdan demantovao.

- Nisam dobio ni tužbu, a ni obaveštenje o zabrani prilaska - rekao je Zvezdan Slavnić za Srbija Danas.

Zvezdan Slavnić Printskrin: TikTok

Podsetimo, on je nedavno u lajvu na Tiktoku rekao da će ubuduće banovati svakoga ko bude pominjao Anđelu i da ne želi više da čuje ni slovo njenog imena.

- Da se razjasni jednom zasvagda šta ja radim, a šta rade drugi. Znate svi šta se desilo, meni niko ne priča šta da govorim, odmah da kažem. Moja je želja to da više nikada ne spomenete njeno ime u mom lajvu. To ja lično želim. Nit me neko nagovara, nit mi iko govori šta da radim. To je samo moja želja. Ovo je lično protiv mene i ko god misli da treba da ode kod nje, shvatiću. Sve mi je otvoreno, ali neću da vidim njeno ime da spominjete - rekao je Zvezdan i dodao:

- Mislim da vam je jasno zašto sam ćutao ovoliko i koliko sam ispao fer, a mnogi su do juče mi govorili malo si uradio za nju, trebalo je da uradiš više i savetovali me svaki dan nešto. Ovo je otišlo na neki nivo na koji nikada ne bih očekivao. Sa moje strane do toga nikad u životu ne bi došlo. Branio sam je i gurao sve po strani, a vi ste mi govorili kako nisam dovoljno uradio. Pričali ste da se krijemo i šta sve. Mislili ste da nisam bio iskren, a evo šta je ona uradila. Ne kažem da sam dobar, ali sam ispao fer. Tu temu zatvaramo zauvek. Jedno slovo njenog imena ne želim više da čujem - ispričao je bivši zadrugar u obraćanju putem Tiktoka.

(Telegraf.rs)

Video: Anđela Đuričić se oglasila povodom tužbe protiv Zvezdana Slavnića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MN CG

    31. jul 2023 | 18:19

    Od tebe ni f od fera bruko. To što si joj uradio u zadruzi to rade samo tipovi poput tebe. Za tebe je Ana Maja i njima slične , da te postave na svoje mjesto! Otac ženskog djeteta da se tako ponaša strašno sramota i bruka za muški rod.

  • Ivana

    31. jul 2023 | 19:53

    Hahahaga,mala Crnogorka te vise zeznula nego tvoja bivsa nevencana zena!!!!

  • AU

    31. jul 2023 | 20:21

    Nije on kriv sto ne zna da ceni ono najvrednije kod devojke-obraz!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA