Vreme čitanja: oko 1 min.

Đokovići slave dve godine ljubavi: Pogledajte šta je Đorđe priredio Saški, uključen je i Zdravko Čolić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka se prisetila početaka njihove romanse

  • 8
Saška Đoković, Đorđe Đoković Printskrin: Instagram/ saskaveselinov

Mladi bračni par Saška i Đorđe Đoković slave dve godine zabavljanja, a njihova veza 2022. godine prerasla je u brak, kada su ostvarili svoj najveći san.

Da se svakog dana vole sve više, jasno je kao dan, a nedavno su postali i roditelji dečaka Aleksandra, koji je postao centar njihovog sveta.

Kako bi proslavili ovaj važan datum, Đokovići su otputovali na crnogorsko primorje, na spektakularni koncert Zdravka Čolića, koji je sinoć održan u budvanskoj diskoteci Top Hill.

Saška je putem društvene mreže Instagram objavila romantične trenutke nje i Đoleta kako se grle, plešu i ljube, a zatim se prisetila početka njihove veze.

- Baš uz ovog čoveka i istu pesmu naša veza je otpočela, sutra slavimo dve godine - napisala je Đokovićka uz emotivne fotografije, a u pozadini je išla Čolina pesma "Krasiva".

Podsetimo, Saška i Đorđe su pre nekoliko dana otputovali u Crnu Goru privatnim avionom, na prvo letovanje sa svojim sinom Aleksandrom.

- To sam ja, Aleksandar Đoković. Mama me takođe zove gospodin Debeljković, ali i Pričalica. Ovaj prvi nadimak dobio sam jer kažu da sam baš napredan, mamu sam zeznuo i sad mora da mi kupi novu odeću, za veliku decu, od godinu dana. Imam više od osam kilograma i porastao sam za četiri meseca 17 cm. Drugi nadimak sam dobio jer ne prestajem da pričam, kažu da ličim na mamu. Mada, ni tata ne staje, borimo se za reč u kući - napisala je Saška u objavi i nasmejala mnoge.

(Telegraf.rs)

Video: Saška otkrila detalje Đoletovog prisustva na porođaju: Pomno pratio svaki detalj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA