Vreme čitanja: oko 1 min.

"Đipam na stejdžu kao da me plaćaju za to": Novi hit snimak Željka Mitrovića sa odmora, devojke mu aplaudiraju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokazao kako se ludo zabavlja u Sen Tropeu

  • 1
Željko Mitrović Printskrin: Instagram/milica.mitrovic.pink

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, otputovao je na odmor u Sen Tropeu sa suprugom Milicom, ćerkama Andreom i Kristinom i zetovima Šonom i Ilijom.

Iako su svi zajedno na letovanju, Milica i Željko nađu vremena da se sami zabave, tako su sinoć izašli u provod, u jedan poznati restoran i klub, gde su se sjajno proveli, a već večeras su nastavili u istom ritmu.

Mitrović je prvo objavio snimak kako pleše sa osobljem luksuznog restorana, a večeras je opet napavio feštu kada se popeo na stejdž i odigrao "ludi ples", dok su mu devojke oko njega aplaudirale.

- Dakle jedva čekam da počnem da radim da se lepo kao čovek odmorim od ovog "odmora". I večeras sam morao da đipam na stejdžu kao da me plaćaju za to, jer sam shvatio, iz prethodne objave, bolje je da malo đipnem i napravim "No Žeks, no party" nego da celo veče gledam u tanjir - napisao je uz snimak vlasnik ružičaste televizije, a snimak njegovog igranja pogledajte ispod.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

(Telegraf.rs)

Video: Željko Mitrović uživa na plaži dok mu devojka masira stopala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA