Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijina svekrva vozi mašinu od 150.000 evra! Na aerodromu sačekala mlađeg sina za kog kažu da je frajer i po

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mario je talentovani košarkaš koji trenutno igra za Igoke

  • 1

Zorica Nakić, svekrva Aleksandre Prijović i žena sa kojom je Boba Živojinović dobio prvog sina Filipa, maksimalno uživa u životu i svojoj deci koja su i te kako uspešna, svako u onome čime se bavi.

Ona ima troje dece - Filipa Živojinovića, kog je dobila u vezi sa Bobom, te ćerku Ivu i sina Maria (22), koje je dobila u drugom braku, sa bivšim košarkašem Ivom Nakićem (57).

Ekipa Telegrafa snimila je Zoricu na aerodromu Nikola Tesla, gde je čekala da sin Mario dođe u Beograd.

U zelenoj dugoj haljini i bez šminke Zorica je po sina došla u "mašini" porše Panamera, čija je cena oko 150.000 evra. Mario je po izlasku sa aerodroma čvrsto zagrlio majku, koja je nakon toga otišla da plati parking, posle čega su se uputili ka kući.

Inače, Mario je talentovani košarkaš koji trenutno igra za Igokeu.

Fotografije majke i sina pogledajte u galeriji u nastavku.

Podsetimo, Zorica je Filipa rodila 1985. godine. Ubrzo nakon toga Boba i ona su se rastali, a on je započeo vezu sa Lepom Brenom sa kojom se venčao 1991. godine.

Zorica je kasnije započela život u Americi, a u poslednjih nekoliko godina često se može videti u Srbiji. Sa Živojinovićima je u odličnim odnosima, pa njene i Brenine zajedničke slike nisu retkost.

Takođe, sa snajkom Aleksandrom Prijović ima odličan odnos, a njeni komentari često se mogu videti i na pevačicinim objavama na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Majka raširila ruke, pa čvrsto grlila i ljubila sina: Snimak susreta Dijane i Novaka u Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA