Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi učesnik Elite tvrdi da je pretučen: Šutirali su me i govorili da će me zaklati, da ne zaslužujem da živim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podelio je potresnu ispovest

  • 0
Uroš Stanić Printskrin: Tiktok/uroš stanić

Tiktoker Uroš Stanić tvrdi da su ga napali i pretukli, zbog njegove seksualne orijentacije.

Uroš, koji se predstavlja kao budući učesnik "Zadruge 7", opisao je kako je sve izgledalo.

- Ulazim u novu sezonu i biću prvi zdravstveni radnik koji uopšte ulazi u takav projekat. Medicinski sam tehničar. Osoba sam koja je pre dve večeri pretrpela fizičko i psihičko nasilje od strane nepoznatih muškaraca. Izašao sam napolje zbog porodične drame koju trpim. Upalio sam lajv sa drugaricom na Tiktoku i seo na klupu kod osnovne škole. Dok sam išao ka klupi, grupa napoznatih muškaraca, kojih je bilo pet, dobacivalo mi je i vređali su me pogrdnim nadimcima - počeo je priču Uroš.

- Nisam se obazirao na to i kulirao sam. U tom trenutku dva muškarca su krenula ka meni, sa istim psovkama i pitali me da li sam "peder", nisam hteo da dam odgovor da ih ne bih provocirao i onda su oni krenuli da me psihički i fizički maltretiraju. Krenuli su prvo da me udaraju po ruci, bacili su mi telefon. Počeli su da me pljuju, udaraju, šutiraju spominjali su mi navijače, govorili su da će me ubiti, zaklati i da ja ne zaslužujem da živim. Nisu prestajali bez imalo empatije, ljudskosti i savesti bili su sve gori - ispričao je Stanić, prenosi Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Cimerka Noe Milivojev o ulasku u Zadrugu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA