≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je devojka koju je Novak srdačno zagrlio u Crnoj Gori: Važan je član porodice Đoković, a Dijana je obožava

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da se Letisija i Dijana odlično slažu mogli smo da vidimo i u Portonovom, pošto smo zapazili da su po silasku sa jahte otišle na piće. Dok su čekale Novaka, Jelenu i decu, sve vreme su razgovarale i smejale se

  • 1

Ekipa Telegrafa je pre dva dana objavila ekskluzivne snimke najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, kada se po povratku sa Žabljaka u Portonovom sreo sa majkom Dijanom.

Međutim, ona u Portonovi, kompleks u Herceg Novom, nije došla sama.

Dijana je stigla Novakovom jahtom "Tara", i to sa sinom Markom i njegovom devojkom Letisijom Tesari.

Marka javnost najređe može da vidi od svih članova porodice, pogotovo prilikom privatnih trenutaka sa njima. Kako smo uspeli da snimimo, Novak je srdačno zagrlio Letisiju kada ju je ugledao, nakon čega su se svi zajedno uputili u smeštaj, pošto su Dijana, Letisija i Marko u Portonovi stigli sa nekoliko kofera, očigledno sa druge destinacije na kojoj su prethodno bili.

Letisija je inače Brazilka, dizajnerka, i javnost o njoj ne zna mnogo. Par je, prema informacijama koje su se pojavljivale u medijima, zajedno oko pet godina, a žive na Majorci, gde on radi u jednoj teniskoj akademiji.

Jednom prilikom, Letisija je javno, putem svog Instagram profila, jasno stavila do znanja koliko joj Marko znači.

"Marko... Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... ne znam odakle da počnem... jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim", napisala je ona jednom prilikom.

Da se Letisija i Dijana odlično slažu mogli smo da vidimo i u Portonovom, pošto smo zapazili da su po silasku sa jahte otišle na piće. Dok su čekale Novaka, Jelenu i decu, sve vreme su razgovarale i smejale se.

Podsetimo, Telegraf.rs juče je objavio ekskluzivnu informaciju - da je Novak Đoković u Portonovom kupio i luksuzni dupleks.

(Telegraf.rs)

Video: Nežno milovala i ljubila unuke: Dijana Đoković se istopila kad je ugledala Taru i Stefana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA