≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva poznata srpska para su za letovanje na istom mestu u Crnoj Gori dala preko 100.000 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Onaj ko je "uštedeo" na smeštaju jeste Novak Đoković pošto je on, kako smo ekskluzivno objavili, u Portonovom kupio luksuzni dupleks

  • 5
Ana Sević sa mužem, Sofija Milošević, Luka Jović Foto: Telegraf.rs

Crna Gora je svake godine destinacija na koju se upute brojne javne ličnosti iz Srbije, a naročito je atraktivna od kada je otvoren luksuzni kompleks Portonovi, u opštini Herceg Novi.

Tu su cene drastično veće nego u većem delu Crne Gore, pa tako flaša vode u restoranima košta i do 7 evra, kafa 5 evra, a o jelima da ne pričamo. Smeštaj u luksuznom hotelu nije ispod 1.560 evra, za period kraj jula i početak avgusta. Za one kojima je ovo šok, tek je neverovatna informacija da je na zvaničnom sajtu tamošnjeg hotela za noćenje u njemu 29. jula trebalo iskeširati neverovatnih 9.610 evra.

Mi smo uzeli najnižu cifru, od 1.560 evra, i izračunali smo da samo 30 noćenja u tom hotelu košta 46.800 evra. Upravo 30 dana u tom hotelu ostaje Ana Sević sa mužem Danielom Nedeljkovićem i porodicom, a nešto manje od njih tu je i Sofija Milošević sa decom, a pridružio im se i Luka Jović.

To je cifra samo za noćenje, bez ikakvih dodatnih troškova. Međutim, njih i te kako ima, jer smo oba para zatekli kako ručaju u restoranima u kompleksu, te kako skoro svakodnevno iznajmljuju glisere i tokom dana idu na neke druge destinacije.

Ako se u obzir uzme da nijedan ručak u Portonovom za dvoje nije jeftin, dolazi se do astronomskih cifri i troškova.

Onaj ko je "uštedeo" na smeštaju jeste Novak Đoković pošto je on, kako smo ekskluzivno objavili, u Portonovom kupio luksuzni dupleks.

Fotografije Ane i Daniela, kao i Sofije i Luke iz Portonovog, pogledajte u galeriji u nastavku.

(Telegraf.rs)

Video: Majka raširila ruke, pa čvrsto grlila i ljubila sina: Snimak susreta Dijane i Novaka u Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA