Vreme čitanja: oko 2 min.

Vrele fotke ćerke Željka Joksimovića: Preplanula i mokra, a svi gledaju ispod šarenih tračica

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pored toga što je lepa ona je i obrazovana i ima titulu diplomiranog muzičara

  • 2
Mina Joksimović Mina Joksimović / Foto: Instagram/minajokssimovic

Mina Joksimović (28) važi za jednu od najlepših ćerki među domaćim javnim ličnostima, a novim fotografijama to je još jednom i dokazala.

Ona je jul provela na moru, pa je sa pratiocima na Instagramu podelila vrele kadrove kako u kupaćem kostimu, tako i u letnjim krpicama koje ističu njene obline.

Pored toga što je lepa ona je i obrazovana. Mina je 11. septembra 2022. objavila da je diplomirala, te da je sada diplomirani muzičar.

- Ako pričamo o uspehu na našim prostorima, biti ćerka poznatog muzičara može pomoći u početku zbog toga što si donekle već poznat javnosti, ali je to s druge strane i veliki pritisak jer se moraš više dokazivati. Mnogi misle da deca poznatih sve dobijaju na tacni pa i uspeh. To u mojem slučaju nije tačno, što sam i dokazala kada mi je pesma kao anonimnom autoru 'prošla' na inostranom tržištu - rekla je Mina jednom prilikom.

Tada je otkrila i da joj je u detinjstvu mnogo teže bilo da se nosi sa tim što je ćerka Željka Joksimovića.

- U periodu odrastanja, živela sam kao sva druga deca. Išla sam u državnu i muzičku školu. Samo sam bila izložena raznim komentarima od dece pa neretko i od profesora kroz školovanje. Drugačije su me gledali, iako sam bila potpuno normalno i dobro dete. Mislim da me je to ojačalo. Zahvalna sam što imam dobre roditelje koji su me izveli na pravi put. Tata mi je velika podrška i jako sam srećna što imam takvog oca koji je uvijek tu za mene - istakla je Mina 2021. godine.

Željko je pre nekoliko godina priznao da je svestan toga kako će ono što je on postigao uticati na Minu i njen život.

- Mislim da će je pratiti breme prezimena koje nosi i da će morati neprestano da se dokazuje. To nužno ne mora da znači ništa loše, ona će samo morati da radi više nego što bi trebalo da joj ja nisam otac. Najlepša stvar je da vas dete prestigne u talentu i uspehu, ali i da bude srećno. Ja ću joj pružiti svu podršku - objasnio je svojevremeno Željko.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica skida patiku i gura devojkama nogu u glavu, one se bore da mu skinu čarapu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA