Vreme čitanja: oko 2 min.

Rada Manojlović sa folijom na glavi i bez šminke: Zapevala ovaj veliki hit i napravila haos u salonu lepote

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rada se maksimalno opustila i uživala

  • 1

Poznato je da folk pevačicu Radu Manojlović slava i novac nisu poneli ni uzvezdili.

Sada se pojavio i dokaz koji jasno govori kako se Rada ponaša u javnosti.

Naime, Rada je posetila jedan salon lepote, a dok je na glavi imala foliju, budući da je u toku bilo farbanje, pevačica je pustila glas i zapevala jedan od najvećih hitova.

Manojlovićeva je zapevala refren pesme "Izvini dušo, izvini", koju u originalu peva Nada Topčagić i verujemo da je oduševila sve prisutne koji su se u tom trenutku zatekli u salonu.

Rada je bila i bez šminke što dodatno potvrđuje da nema problem da se u javnosti pojavi potpuno prirodna i da neguje prirodan izgled.

Podsetimo, Rada Manojlović je nedavno otkrila, budući da je već 16 godina na estradi, da se suočila sa brojnim izazovima, a onda istakla da joj nije bilo lako.

- Mnogi su podlegli pritisku okoline. I ja sam ga imala, meni su starije koleginice, velike zvezde govorile kako ne mogu takva da se pojavim na aerodromu ili emisiji, da moram da imam Šanel tašnu, Roleks sat, makar da nemam šta da jedem, pa neku bundu. Mnogi su rekli da moram silikone… Da se uklopim u kalup - rekla je ona.

- Ovo na meni je sa neke stranice poručeno, ne košta ni 2.000 dinara. Stvari ne nose mene, nego ja stvari, i meni je bitno kako se ja osećam - iskrena je pevačica koja priznaje da se iz inata nikada nije promenila zbog čega joj je danas drago.

- Ja sam čak i iz inata radila te stvari. Ne mogu ljudi da te vole samo zbog izgleda, ako te zavole zbog tvoje unutrašnjosti, ti ćeš trajati zauvek. Ja ne mogu da zamislim taj pritisak da ljude moram da pridobijam ljude garderobom – ispričala je u emisiji "150 minuta".

Inače, Rada Manojlović je nedavno napravila ozbiljne promene u svojoj karijeri, pa je rođenu sestru Maju Manojlović zaposlila kao svoju menadžerku.

(Telegraf.rs)

Video: Rada Manojlović zatrpana bakšišom na svadbi u rodnom selu: Sto evra joj zavukli blizu gaćica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA