Vreme čitanja: oko 1 min.

Željka Mitrovića umalo udario grom u Monte Karlu! Vlasnik Pinka preživeo dramu na letovanju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko je istakao da je svetlelo kao božićna jelka

  • 0

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović, se trenutno sa porodicom nalazi u Monte Karlu, a letovanje im je prekinulo nevreme.

Naime, Željko se oglasio na društvenoj mreži Instagram i otkrio da ga je zamalo udario grom. 

On je, na svu sreću, izbegao udar groma jer je prošao ranije, a kako ističe, svetlelo je kao božićna jelka.

- Samo 7 sekundi da sam ranije prošao pored ovog jarbola, iza mojih leđa, zveknuo bi me grom, koji je na sreću zakasnio jer sam ja već seo, jarbol je svetleo kao božićna jelka! One naše oluje su malo dete za ove u Monte Karlu! P.S. Grtalica je moja sudbina - napisao je Mitrović, a snimak pogledajte na vrhu teksta.

Podsetimo, čelni ljudi Pink televizije, Željko i Milica Mitrović, letnji odmor koriste u Francuskoj.

Oni su prvo ludovali u Sen Tropeu, odakle je Željko delio urnebesne snimke kako đuska na stejdžu, a zatim su prešli u Monte Karlo, gde, kako kažu, zaista planiraju da odmaraju.

Kako saznajemo, Mitrovići su iznajmili prestižan apartman koji ima spavaću sobu sa bračnim krevetom i odvojen dnevni boravak iz kog se prostire predivan pogled na grad.

Apartman je ceo u staklu, a na velikoj terasi imaju ležaljke, gde mogu da uživaju na suncu, a opet u potpunoj privatnosti.

Kao što smo već pisali, u apartmanu se nalazi i poseban krevetić za njihovog ljubimca, čivavu Lusi, kao i činijice sa posebnom hranom i flaširana voda za psa.

Imaju zasebna kupatila, kao i garderober koji, kako kažu iz hotela, odgovara i najzahtevnijim putnicima.

Samo jedno veče u ovom apartmanu, koji se nalazi na poslednjem spratu hotela, košta 3.200 evra, a Mitrovići su tamo već dva dana i ostaće još nekoliko, te verujemo da su za ovo letovanje odvojili pozamašnu sumu novca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA