Vreme čitanja: oko 1 min.

Nući i Vojaž obrisali sve: Šta se dešava sa društvenim mrežama popularnih trepera?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Treperi se povodom blackout-a nisu oglasili

  • 2
Mihajlo Veruović Vojaž, Igor Panić Nucci Nući Foto: Nikola Tomić

Armija fanova ostala je u šoku, budući da su dvojica najomiljenijih izvođača sa ovih prostora sav sadržaj sa svojih zvaničnih naloga danas u toku dana u potpunosti obrisali, bez bilo kakvog objašnjenja.

Vojaž, sa više od 820 hiljada pratilaca i Nućisa više od 318 hiljada pratilaca na samo jednom od zvaničnih naloga na popularnom Instagramu, godinama su gradili ogromnu podršku svoje fan baze sa kojom su redovno bili u interakciji, a ovaj neočekivani potez zbunio je i zabrinuo njihove obožavaoce.

Treperi se povodom blackout-a nisu oglasili, što je otvorilo prostor za različite spekulacije i nagađanja o razlozima ovog iznenadnog poteza.

Kao jedan od mogućih motiva, fanovi navode novinske napise i izveštavanje medija o ljubavnom životu popularnih trepera, pojedini smatraju da je u pitanju promišljen potez i "najava za nešto veliko", dok je nemali broj njih zaključio da bi ovo moglo da označi da se treperi povlače sa javne scene?!

Šta je uticalo da se Vojaž i Nući distanciraju od javnosti ostaje da se vidi, dok fanovi sa nestrpljenjem čekaju na bilo kakvu zvaničnu informaciju svojih idola.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno: Snimak Vojaža sa novom devojkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA