Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleks se oglasila nakon iznenadnog raskida sa Filipom: U tajanstvenom citatu pominje sedative i alkohol

Vreme čitanja: oko 1 min.

Starleta se oglasila na društvenoj mreži i sve ostavila u šoku zbog reči koje je posvetila

  • 2
Aleksandra Nikolić Printskrin: Youtube/zadruga official

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić oglasila se na mrežama tajanstvenim citatom nakon što je navodno raskinula iznenada sa Filipom Carem.

Naime, nakon što je mreže preplavla fotografija na kojoj se može videti kako se njih dvoje više ne prate na Instagramu, što je mnoge dovelo do zaključka da su njih dvoje završili, ona se oglasila.

Starleta se oglasila na društvenoj mreži i sve ostavila u šoku zbog reči koje je posvetila. Naime, Aleksandra je podelila fotografiju sa teškim rečima, a njeni pratioci su pomislili da ih je posvetila baš Caru:

- I ne odustaješ od sebe i kada svi to učine! Jer svet će se okupiti kada se otvara šampanjac, a kada se otvaraju sedativi imaćeš samo sebe - glasila je poruka koju je Aleksandra podelila na Instagram storiju.

Aleksandra Nikolić Printskrin: Instagram/alex_mima_official

Podsetimo, danas je društvene mreže prepplavila fotografija koja je kao dokaz u prilog priči da su Aleksandra Nikolić i njen dečko Filip Car iznenada raskinuli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jubilarni

    5. avgust 2023 | 19:27

    523 put

  • Gaga

    5. avgust 2023 | 20:59

    Samo vi njima dajte na važnosti, i maltretiraće nas mesecima!!! Prestanite da pišete o nebitnim ljudima, koji žele da bufu bitni!! Ovako ne mogu nikako da padnu u zaborav, na žalost!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA