Vreme čitanja: oko 2 min.

Anita se vratila u Matorin stan: Javila se posle frke, pa se požalila da je jedva ustala iz kreveta

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ono što je iznenadilo mnoge javila se upravo iz Maorinog stana koji je nedavno navodno napustila, jer su planirale da se razvedu

  • 2
Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović Printskrin: TvPink

Nakon što je poslednjih dana odjeknula vest da se Anita StanojlovićJovana Tomić Matora razvode posle samo mesec dana braka, zgodna Kruševljanka se večeras oglasila iz stana svoje supruge i stavila tačku na nagađanja.

Naime, Anita se pripremala za večerašnju emisiju "Narod pita", a dok se sređivala uključila se putem lajva na Instagramu.

Ono što je iznenadilo mnoge javila se upravo iz Maorinog stana koji je nedavno navodno napustila, jer su planirale da se razvedu.

Ona je sve vreme tražila neke stvari, odnosno nadogradju koja joj je potrebna da se sredi, a u stanu je bila i Jovana koja joj je pomagala da istu nađe i spremi se kako bi stigla na vreme.

Međutim, svojim pratiocima se požalila da je veoma bolesna i da čak ima temperaturu, te da je jedva ustala iz kreveta.

Inače, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora navodno će ruku pod ruku ući u Zadrugu 7 Elita.

Jedino što nije sugurno je da će ući odmah na početku rijalitija, zbog planova koje imaju vezano za vamtelesnu oplodnju.

- Jovana ne može da živi bez rijalitija! Osim što se vezala za prostor u Šimanovcima, to joj je i osnovni izvor prihoda. Pošto se s Anitom dogovorila da nađu donora i da ode na vantelesnu krajem avgusta, u nov rijaliti, "Elitu", trebalo bi da uđe trudna! Matora planira da celu trudnoću iznese pred kamerama - priča izvor.

Matora za ulazak ima i posebne uslove, ako sve bude kako je planirala.

- Pošto veruje da će biti u drugom stanju, tražila je da ima poseban apartman, slično kao što je imala Miljana dok je bila trudna. Tu bi boravila s Anitom, imala bi pravo na tri obroka i užinu, redovne kontrole kod lekara, ali i da povremeno viđa porodicu. Čelnici Pinka smatraju da bi bio pun pogodak da ona i Anita, kao gej bračni par koji će dobiti dete, uđu u rijaliti! - istakao je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA