≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Željka Mitrovića jurila policija po Monte Karlu: Besan se oglasio i poručio da prekida odmor zbog jedne stvari

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njega je iznervirao ovaj zakon i to što ne može u potpunosti da uživa u odmoru, pa je odlučio da zajedno sa svojom suprugom ode u Kan

  • 0
Željko Mitrović Printskrin: Instagram/yeljko_mitrovic

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović trenutno uživa na porodičnom odmoru, a sada se oglasio na Instagramu i otkrio da ga je danas jurila policija u Monte Karlu.

Naime, nakon što je danas otkrio da je za dlaku izbegao nesreću, odnosno udar groma, Mitrovića je snašla nova muka na luksuznom putovanju.

Željko je na svom Instgaramu objavio novi snimak i otkrio da ga je danas jurila policija u Monte Karlu jer je vozio skejt.

Njega je iznervirao ovaj zakon i to što ne može u potpunosti da uživa u odmoru, pa je odlučio da zajedno sa svojom suprugom ode u Kan.

- Monte Karlo dan osmi. Grtalica je dobila novi oblik, nisu me danas jurili samo gromovi i kumulonimbusi već i panduri. Taman se na mom skejtu zaleteh da overim stazu Formule 1, kad mi dva pandura preprečiše put i reče jedan od njih na tečnom engleskom reče kako je zabranjen skejt u Monaku, takav je zakon. Kakav je to zakon protiv skejta, zašto ne naprave neki zakon protiv ovih gromova i grada u obliku lubenice. Gotovo je! Sedam u ovu raspalu šklopociju od Lamba , kupim stvari i selim se u Kan - napisao je Željko.

Detalje pogledajte u videu u nastavku teksta:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA