Vreme čitanja: oko 2 min.

Novak se skinuo i ljubio Jelenu pred svima: Đokovića pogodio ovaj hit, nije mogao da sakrije emocije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni su plesali na kiši, a bili su potpuno mokri jer je ista pljuštala

  • 0
Novak i Jelena Đoković Foto: Privatna arhiva

TeniserNovak Đokovićse u subotu veče se sa suprugom Jelenom provodio na koncertu Vlada Georgieva u Herceg Novom.

Kiša je pljuštala, ali to poznati par nije sprečilo da uživaju u pesmama, provode se, a tom prilikom su zabeleženi i jako emotivni trenuci Novaka i Jelene.

Naime, Noleta su tokom pesme "Hoću život svoj" preplavile emocije, pa je pred svima ljubio suprugu, a u jednom trenutku se i skinuo.

Oni su plesali na kiši, a bili su potpuno mokri jer je ista pljuštala.

Podsetimo, slavni teniser Novak Đoković već nekoliko nedelja uživa u Crnoj Gori na porodičnom letovanju, sa decom i suprugom.

Kako je Telegraf.rs prvi ekskluzivno saznao, Novak Đoković kupio je luksuzni dupleks u Portonovom.

Reč je o kompleksu izgrađenom u opštini Herceg Novi, koji je privukao velika svetska imena, među kojima je i najbolji teniser svih vremena. Kako saznajemo, pre oko šest meseci se prvi put čula informacija da je Nole pazario ovu nekretninu, ali potvrde nije bilo. Međutim, ekipi Telegrafa ova informacija sada je potvrđena od nekoliko izvora koji su upućeni u kupovinu dupleksa.

- Istina je da je Novak kupio ovaj dupleks, ali to se zaista držalo u strogoj tajnosti. I dalje je tako. Zaposleni u ovom kompleksu takve informacije ne smeju da otkrivaju, zato se to i nije pročulo. Oni su uslovljeni ozbiljnim ugovorima - priča na očetku razgovora izvor za Telegraf.

- Novak je oduševljen ovim mestom, ima svoj mir, a i cela porodica je bila saglasna sa tim da je ovaj dupleks pravi izbor. Novak ovde ima sve što mu je potrebno, u blizini su i tereni na kojima redovno trenira, čak i dva puta dnevno. Jedino je iznenađujuće bilo što nije kupio neku od kućica bliže moru, već se odlučio baš za dupleks - objasnio je naš sagovornik.

Kako kaže, preciznu cenu po kojoj je Nole pazario dupleks zna samo on i ljudi koji su posao obavili.

- Tačnu cifru vam niko neće reći, ne zvanično. Mi znamo da se priča o iznosu od 3 miliona evra, ali to vam niko neće potvrditi - rekao nam je izvor sa kojim smo razgovarali.

Inače, kako smo saznali, Novak se uvek normalno i pristojno ponaša kada boravi u Portonovom. Ljubazan je prema svima koje sretne, a neke ljude koji su tu zaposleni je već i dobro upoznao.

Na kraju, kazao je da je ovo jedina nekretnina koju Novak poseduje u Crnoj Gori.

- Ovaj dupleks je jedino što je ovde kupio. Pojavila se priča da je kupio neku kuću u blizini Kotora, ali to nije istina. Ima samo ovaj dupleks ovde, za sada - istakao je naš izvor.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Majka raširila ruke, pa čvrsto grlila i ljubila sina: Snimak susreta Dijane i Novaka u Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA