Vreme čitanja: oko 2 min.

Rasta ide na presađivanje kose u Istanbul? Zato je ošišao dredove, a spominje se i ova cifra

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rasta je prvi put ošišao dredove kada se Tara rodila, a sada je to ponovo učinio

  • 5
Stefan Đurić Rasta, rođendan ćerka Tara Foto: Mileta Mirčetić

Izgled repera Stefana Đurića Raste na rođendanu ćerkice Tare sve je iznenadio, budući da je ošišao dredove.

Dosta se spekulisalo o razlozima zbog kojih je to uradio, a domaći mediji prenose da se odlučio na taj potez jer, navodno, želi da se podvrgne presađivanju kose.

Naime, Rasta je navodno počeo da ćelavi, a kako bi sprečio dalje opadanje kose, reper navodno ima u planu da ode u Istanbul, gde će se podvrgnuti transplantaciji.

- Rasta je već mesecima u potrazi za najboljom klinikom koja se bavi ovim zahvatom i konačno je uspeo da pronađe nešto što mu odgovara. Na transplantaciju kose planira da ode u Tursku, a za ovu intervenciju izdvojiće 3.000 evra - otkrio je izvor i dodao:

- Otkako se pojavio na našoj sceni, Rasta je bio prepoznatljiv po svojim dredovima koje je godinama održavao. Prvi put ih je ošišao kada mu se rodila Tara, a tada je taj gest objasnio potrebom da se saživi sa ćerkom i da im zajedno raste kosa. Međutim, ovaj put je situacija drugačija i borba sa gubitka kose mu jako teško pada, te je spreman na sve kako bi svoje stanje vratio u prvobitno - rekao je izvor blizak reperu.

- Gubitak kose normalna je pojava kod muškaraca srednjih godina, ali Rasta nije u stanju da situaciju prihvati takvom kakva jeste. Iz tog razloga se i odlučio za hitnu intervenciju kako bi povratio i prepoznatljiv izgled, ali i samopouzdanje koje je narušeno - zaključio je izvor blizak Rasti.

Podsetimo, malena Tara Đurić proslavila je pre tri dana 6. rođendan, a proslavu joj je ove godine organizovao tata Stefan Đurić Rasta.

Mama Ana Nikolić na žurku je stigla tek u 20 časova, iako je na pozivnici kao vreme dolaska bilo upisano 17 časova. Međutim, kada je stigla, između nje i Raste nije bilo nervoze i tenzije, već smo zabeležili dirljive i nežne momente između dvoje ljudi koji su nekada bili u braku.

Oni su se zagrlili, poljubili, a onda su se glasno smejali tome što Ana nije dostavila precizan spisak svojih zvanica, pa je došlo do zabune.

(Telegraf.rs/Alo!)

Video: Rastini roditelji profesori stigli na rođendan unuke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA