Vreme čitanja: oko 1 min.

Skinula se Kežmanova bivša žena: Emilija i posle tri porođaja je ozbiljna "bomba" u bikiniju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Po njenoj liniji, uočljivo je da dosta vremena posvećuje svom fizičkom izgledu i treniranju jer je u kupaćem kostimu zategnuta kao praćka

  • 1
Mateja Kežman Emilija Kezman Foto-kolaž: MN Press, Instagram/emakezman

Emilija Kežman, bivša suprugra slavnog fudbalera Mateje Kežmana trenutno uživa na moru, tačnije u Crnoj Gori gde ima nekoliko partmana, a slikama sa primorja raspametila je mnoge.

Naime, Emilija već godinama unazad sa decom provodi letnje dane u Herceg Novom gde je nakon razvoda i raspodele imovine dobila apartmane.

No, njen Instagram već danima grmi od objava u bikiniju, a po kojima se može zaključiti da lepa Emilija koja je Kežmanu rodila troje dece izgleda nikad brutalnije.

Po njenoj liniji, uočljivo je da dosta vremena posvećuje svom fizičkom izgledu i treniranju jer je u kupaćem kostimu zategnuta kao praćka.

Bez obzira što se porađal tri puta, Emiliji na izgledu mogu pozavideti i duplo mlađe devojke, što dokazuje i njene slike:

Ispod objava uglavnom dobija pregršt komplimenata, ali kako je i sama navodila nekoliko puta nju muškarci ne interesuju jer se potpuno posvetila odgajanju dece.

(Telegraf.rs)

Video: Savršen ten i zategnuto telo: Kežmanova bivša žena prava je "bomba" u bikiniju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA