Vreme čitanja: oko 3 min.

"Omiljene radnje su mi kineske": Prija nosi brendirane stvari, ali voli da kupuje i jeftino

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Odem i tri sata ne mogu da izađem iz radnje", kaže pevačica

  • 0
Aleksandra Prijović Printskrin: Telegraf TV

Aleksandra Prijović jedna je od najtraženijih pevačica ovog leta, a dva puta je uspela da napuni najveći klub na otvorenom u Budvi.

Ona je ujedno i prva pevačica koja je tokom ove sezone dva puta pevala u toj diskoteci.

- Jedina sam? I ne znam da sam jedina koja dva puta peva u ovom klubu ove sezone - rekla je ona i otkrila kako napreduju pripreme za koncert u Areni. 

- Sve ide super. Svi koji se bave Arenom vredno rade.

Ona je prokomentarisala incident na nastupu u Mostaru, kada je bilo pucnjave.

- U Mostaru je bilo jako veselo, prelepo, sve super. U jednom trenutku je krenula da pada kiša. Ja sam rekla da ću, ako krene pljusak, kao što sam i na svim prethodnim nastupima uradila, izaći i pokisnuti sa svojom publikom, što je meni i normalno. I krenuo je takav pljusak da je u jednom trenutku prestalo da radi ozvučenje. Ugasio se mikrofon, i instrumenti, sve. I ja više nisam mogla da pevam i tu se završio moj nastup. Sela sam u kola i tad je sve bilo okej, tako da ništa od tog incidenta nisam videla. Ujutru sam videla sve po medijima i hvala bogu da se nije završilo tragično. Žao mi je jako. Nikada za sve ove godine koliko radim po klubovima nisam imala nikakvih problema i incidenata. Čak ni tuča nije bilo, ovo je bilo prvi put i desilo se kad sam ja otišla.

Prijovićeva nije nimalo ljubomorna na svoje koleginice, pa je prokomentarisala ko su kraljice primorja. 

- Ima ih mnogo koji rade, Tea Tairović, Milica Pavlović i Sanja Vučić su mi super.

Poznato je da i poslednju paru daje za dobru tašnu i cipele, da ne žali kada je moda u pitanju. Da li te nervira kad u medijima pročitaš koliko je šta na tebi koštalo od nakita, aksesoara?

- Kada sam bila dete, uvek sam kupovala ono što sam u tom trenutku sebi mogla da priuštim. Volim što danas mogu sve sama sebi da kupim i da sebi priuštim i neke stvari koje su možda i skuplje. I to niko ne može da mi prebaci. Imam stvari i od 100 dinara. Evo, priznaću ti sad nešto, ali najiskrenije. To znaju moji prijatelji: moje omiljene radnje su kineske. To moram da kažem - rekla je Prija za Kurir i dodala:

- Da. Pored svega što kupim i skuplje i jeftinije od stvari, ostala mi je posebna emocija kada su Kinezi u pitanju (smeh).

- Kada sam bila mala i pošto su mi roditelji bili razvedeni, uvek sam išla kod bake i deke, ali i kod tate, i uvek smo se nalazili na granici. I kada su deka i baka dolazili po mene, uvek smo u "jugu" pričali šta ćemo da kupimo kod Kineza. Meni je to nekako ostalo od detinjstva i sad kad uđem u kinesku radnju, ne znam gde pre da gledam.

Priznaje da ne zna da izađe iz radnje kada ode.

- Odem i tri sata ne mogu da izađem iz radnje. To je neki osećaj... Bolje mi je kod Kineza nego u "Dioru"! Brže izađem (smeh).

Poslednji put je tamo kupila nešto za sina.

- Neki kostim za Akija, koji sam znala da ću tamo da nađem. Tamo sve ima.

Spomenula je i svekrvu Lepu Brenu.

- Brena je jako ponosna na mene. Ona mi prva šalje one aplauze i vatrice na Instagramu i odgovara na storije. Nikad me nije kritikovala, uvek me je podržavala. Beki me savetuje kao što majka savetuje svoje dete.

(Telegraf.rs)

Video: "Kada hoću da vidim gde će da pada kiša, pogledam gde Aleksandra Prijović nastupa"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA