Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve slike pretučene cimerke Noe Milivojev: Na ruci i dalje tragovi krvi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa Telegrafa posetila je Ana Mariju nakon prebijanja

  • 9
Ana Marija ispred zgrade Pinka Ana Marija Pavlović / Foto: Nikola Tomić

Tiktokerka Ana Marija Pavlović, cimerka ubijene tiktokerke Noe Milivojev, pretučena je prošle noći u jednom hotelu u Beogradu.

Kako Ana kaže, na nju je nasrnula žena koja je sedela na nekoliko metara od nje, a sukob je kulminirao nakon što je dečko te devojke njoj rekao "da je zgodna".

Ekipa Telegrafa posetila je Anu i tom prilikom uslikali smo kako ona izgleda nakon prebijanja.

Na Ana Mariji su vidljivi tragovi povreda, ruke su joj i dalje krvave, pošto su joj tokom tuče polomljeni ogromni nadograđeni nokti, a iste je pokušavala da sakrije dok je držala plišanog medveda.

Podsetimo, Pavlovićeva se nakon svega oglasila za Telegraf i tom prilikom otkrila šta se desilo.

- Istina je, pretučena sam. Katastrofa, pune su mi ruke krvi. Ja sam bila dole u hotelu, umotana u peškir, čekala sam klijenta. U tom trenutku neki lik i devojka su dolazili u hotel, videlo se odmah da su strejt. On mi je prišao, rekao mi je svaka čast koliko sam zgodna, kako imam dobru figuru, kako se održavam i da sam mnogo lepa - počela je Ana Marija.

- Ona je mene uhvatila za facu u tom trenutku i stisla me je. Ja to ne mogu da trpim, da mi bilo ko uradi. Uhvatila me je za nokte i polomila ih, krv mi je lila iz prstiju. Naravno, gurnula sam je, nakon čega sam je šutnula u stomak. Ona je našla dasku za meso i krenula da me udara. Ja sam uspela nekako da joj otmem to iz ruke. Ona je pokušala da me ubije. Moj drug da je uspeo da nas razdvoji, čak ni obezbeđenjen nije bilo tu. Ja sam se vratila u svoju sobu, nakon čega je ona ponovo došla kod mene i nastavila da me maltretira - tvrdi Ana Marija.

(Telegraf.rs)

Video: Cimerka Noe Milivojev o ulasku u Zadrugu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA