Vreme čitanja: oko 2 min.

Isplivali novi detalji venčanja Bore Santane i Milice Kemez: Gala dekoracija, krem estrade i 700 zvanica

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bliži se gala venčanje, a Bora ne žali para!

  • 3
Milan Milošević hotel Majdan rođendan Foto: Kobra

Bivši zadrugari Bora Santana i Milica Kemez uskoro prave svadbu, a sada su isplivali i detalji.

Naime, Milica je u jednom intervjuu za domaće medije rekla da će sve raditi na kompenzaciju i tako uštedeti, ali izgleda da je u međuvremenu došlo do nekih izmena.

Bora ne želi da štedi kada je njihovo venčanje u pitanju, a za svoju dragu sprema gala dekoraciju, na spisku zvanica naći će se sam krem estrade, ali to očigledno nije sve.

- Ako bog da, sledeće godine u ovo doba biće svadbena torta, već su razgovarali o terminu. Biće to nešto neviđeno na našim prostorima, svadba veka, kako se kaže. Koštaće ih pravo malo bogatstvo, ali na takvim stvarima se ne štedi, to se radi jednom u životu i kako treba. Moraju da budu ozbiljne pripreme, da se pamti za ceo život, da bude neki performans, venčanica iz snova, luksuzna dekoracija, biće preko 700 zvanica. Mnoge Borine kolege su im već obećale da će pevati na svadbi, Zorica i Kemiš su rekli samo da im jave datum, Zlata Petrović, Sloba Radanović, oduševljenje je na nivou – rekao je izvor za portal "Republika".

- Milica će sama da šije venčanicu, ali i Borino odelo, a pobrinuće se i za frizuru i šminku, koja će biti njenih ruku delo. Takođe, ona je imala ideju da izreklamira restoran i ketering, ugovore kompenzaciju, te tako uštede neki novac, međutim, Bora je više za to da se plati šta treba jer smatra, kada su svadbe u pitanju, da ne treba da se štedi, te da ima ušteđevinu, koju ne žali da potroši na ovaj najznačajniji dan u životu - zaključuje izvor za portal "Republika".

Podsetimo, bivši zadrugar se nedavno pohvalio i ko je od poznatih, za sada, potvrdio svoj dolazak:

- Dolaze Zorica i Kemiš, Zlata Petrović i Sloba Radanović, a kako je Tea Tairović pevala i na mom rođendanu i na ispraćaju kada sam ulazio u "Zadrugu", nadam se da će mi pevati i na svadbi, posebno što je Milica izrazila želju da joj baš ona peva. Ja ću tog dana odmarati, neću ni svirati ni pevati ni voditi program, zaslužio sam da bar tog dana uživam - rekao je Santana nedavno za "Informer".

(Telegraf.rs)

Video: Bora Santana iskreno o venčanju sa Milicom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    8. avgust 2023 | 17:17

    Neka im je srećno i berićetno

  • Драган

    8. avgust 2023 | 18:21

    Шта сретно и берићентно они буквално просе бз стида и срамоте што би наш народ рекао циганче се брука

  • Mara

    8. avgust 2023 | 19:01

    Evo da vidimo oce li ,prezivjet' elitu🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA