≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Andrija Jo doživeo niz neverovatnih neprijatnosti zbog nove pesme

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Još smešnije je da sam sinoć odlučio da je objavim na mom starom kanalu Andrija Jo, ali verovali ili ne, nestala je struja u celom mom kraju i nismo je imali do 4 ujutru - požalio se pevač

  • 0
Andrija Jo Printskrin/Instagram/andrijajo

Andrija Jo doživeo je neprijatnost, pošto mu je pesma "Apetiti" banovana, kako kaže, iz nepoznatih razloga.

- Možda zbog "eksplicitnih scena" u spotu... Toliko smo pokušavali ova dva dana da rešimo problem, kontaktirali Jutjub i sve moguće ali nismo uspeli i pesmu smo, kao što ste primetili, obrisali sa Jutjuba - počeo je Andrija obraćanje fanovima na Instagramu.

- Rekao sam vam koliko je bilo problema sa tom pesmom od početka, snimali smo dva spota, sada nije mogla uopšte da se nađe u pretrazi, nije izlazila ljudima i nešto se desilo sa zvukom pesme pri kompresiji na Jutjubu, pa je zvučala dosta lošije nego što stvarno zvuči. Objavili smo je juče ponovo sa ispravljenim zvukom, ali je isti problem bio, da pesma nije mogla da se pronađe. Još smešnije je da sam sinoć odlučio da je objavim na mom starom kanalu Andrija Jo, ali verovali ili ne, nestala je struja u celom mom kraju i nismo je imali do 4 ujutru - dodao je.

Kompletnu objavu pogledajte u nastavku.

Andrija Jo Printskrin: Instagram/andrijajo

Evo i pesme "Apetiti":

(Telegraf.rs)

Video: Aco Pejović o devojčici kojoj je spasao život

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA