≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milionsko letovanje Duška Tošića sa ćerkama! Odveo ih u raj u kojem noćenje košta 5.000 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Devojčice su preslatke, toliko su fine i pristojne. Lepo govore i engleski, pa vrlo ljubazno i pristojno komuniciraju sa osobljem. Vidi se da su i te kako vaspitane - kaže naš izvor koji se zatekao na istom mestu kao i Tošići

  • 4
Duško Tošić, Atina Tošić, Nika Tošić Nika i Atina sa Duškom / Printskrin: Instagarm/duskotosic

Nekoliko puta godišnje Duško Tošić svojim mezimicama Atini i Niki priredi pravo uživanje kada je reč o putovanjima, pa je tako i ovog avgusta pošto ih je odveo u jedan od najskupljih hotela u Grčkoj!

Kako saznajemo, bivši fudbaler sa svojim naslednicama uživa u čuvenom Four Seasons Astir Palace hotelu u Atini, u kojem je cena noćenja za ovaj period godine, za tri osobe, neverovatnih 5.000 evra.

Kako priča naš izvor sa lica mesta, Duško je maksimalno posvećen naslednicama pa se ni u jednom momentu ne odvaja od njih, a kada se preko dana nauživaju na plaži i u bazenu, odlaze i obilaze grad.

- Videli smo Duška sa ćerkama i toliko je pažljiv prema njima da smo se iznenadili. Naravno da će svaki roditelj biti pažljiv prema deci, ali on se ne odvaja od njih! Devojčice su preslatke, toliko su fine i pristojne. Lepo govore i engleski, pa vrlo ljubazno i pristojno komuniciraju sa osobljem. Vidi se da su i te kako vaspitane - kaže naš izvor.

Inače, za 7 noćenja u ovom luksuzu je u avgustu potrebno iskeširati oko 3 miliona i 700.000 dinara, odnosno oko 31.600 evra. S obzirom na to da će Atina i Nika sa tatom ostati duže, i cifra će biti daleko veća.

Podsetimo, Duško je Atinu i Niku početkom jula vodio u Monako, a zatim i u Portofino.

(Telegraf.rs)

Video: Duško Tošić odveo ćerke Atinu i Niku na luksuzno letovanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA