≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav "zemljotres" na Instagramu Jelene Karleuše! Fanovi u potpunom transu nakon što se konačno oglasila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za svega nekoliko minuta ova objava imala je više stotina komentara i šerova

  • 11
Jelena Karleuša omot albuma Omot novog albuma JK / Foto: Foxxatron

"Predstavljam vam COVER ART mog 11. studijskog albuma "ALPHA" koji će od 13. avgusta biti dostupan na svim muzičkim platformama. Čestitam nam početak nove ere! P.S. Presave link za album se nalazi u opisu profila", objavila je Jelena Karleuša na svom Instagramu, nekoliko dana nakon što je sa istog obrisala apsolutno sve dotadašnje objave.

Za svega nekoliko minuta ova objava imala je više stotina komentara i šerova, a fanovi "u transu" iščekuju nedelju, kada će nakon više od decenije novi Jelenin album ugledati svetlost dana.

Inače, sve fotografije za novi projekat i album radio je čuveni Foxxatron koji fotografiše najveće svetske zvezde. Na fotografiji je i logo Parental Advisory, što je oznaka za upozorenje koje je uvelo Američko diskografsko udruženje.

Podsetimo, kampanja je počela 9. avgusta, kada su Beograd, Niš i Novi Sad postali "prekriveni" plakatima i digitalnim bilbordima sa siluetom žene u zelenom kostimu, pored čega je pisalo "Alpha" i datum 13. avgust.

Sve nove pesme naći će se na novom Jutjub kanalu pop zvezde.

Kako je prethodnog dana pisao Telegraf.rs, Jelenin novi kanal će biti ni manje ni više nego pod zaštitom studija "Univerzal", najjače muzičke korporacije na svetu. To je podrazumevalo i pokretanje potpuno novog kanala na kojem će se 13. avgusta naći nove pesme sa albuma "Alfa".

Na Jutjub kanal, na kojem će biti sve nove pesme, možete ući klikom OVDE


(Telegraf.rs)

Video: Beograd osvanuo pod ovim bilbordima i plakatima: O čemu se radi?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA