Vreme čitanja: oko 1 min.

Desingerica smatra da ženu mora dobro da vaspita, a hvali se ženskim obrvama: "Čupkaš ih svaki dan?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Desingerica je po pitanju porodičnog života veoma "tradicionalan", kako on to kaže

  • 0

Srpski reperi Desingerica - Dragomir Despić i Pljugica - Luka Bijelović, ne prestaju da intrigiraju javnost skandaloznim nastupima ali i izjavama.

Poznato je da je Desingerica po pitanju porodičnog života veoma "tradicionalan", kako on to kaže, te u kući mora da se zna ko nosi suknju.

Ipak, iako sebe opisuje kao alfa mužjaka, on je dospeo ponovo u žižu javnosti, ali ovaj put zbog svojih perfektno sređenih obrva.

Na internetu su osvanule fotografije na kojima se može videti da reper više vodi računa o obrvama nego ženski pol, što se ne uklapa baš najbolje uz njegovu priču.

"Čovek ima ženske obrve", "Čupkaš ih svaki dan?", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, ovako je govorio o porodičnom životu:

-Ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, to sve žena radi, brate. normalno, žensko je, je**m mu mater, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ja sam tu da je volim. Ne mogu. Ja sam tu da volim i da, bajo njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno - rekao je on u jednoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA