≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste videli šta piše na avionu u novom Karleušinom spotu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasno je da je Jelena vodila računa o svakom detalju

  • 13

Pod diva Jelena Karleuša konačno je obradovala svoje fanove, i objavila spot i prvu pesmu " Karlyb*tch"

Kako mnogi predviđaju, ovaj album će napraviti pravu revoluciju, a sam tekst pesme je pun poruka i odgovora koje je Jelena godinama skupljala i čekala pravi trenutak.

Jasno je da je Jelena vodila računa o svakom detalju, te je ovo vrsta spota koji moraju da se gledaju iznova i iznova jer se svaki put otkrije nešto novo.

Mnogi su primetili da je JK u jednom trenutku ušla u avion, međutim, ona ni to nije uradila regularno, već je za svoje fanove "sakrila" malu poruku, te je na njemu pisalo:

- Republic of Karly.

Nema sumnje da je Jelena dugo radila na ovom albumu, te su sam kvalitet pesme i spota, inovativnost i kreativnost na svetskom nivou.

"Ježim se od početka do kraja!", "Šta god ko mislio o njoj, niko ne može da ospori da je u kreativnosti, inovativnosti, trudu daleko ispred svih ostalih", "Jelena gazi dušmane!", "Umetnik ispred svog vremena", "Zena je sa druge planete", "Žena je pokazala kako svari stoje", "Ovo su njeni odgovori na bitke iz prošlosti", samo su neku od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    13. avgust 2023 | 13:39

    Ako se bolje pogleda na avionu piše Vranješ.

  • Boxy

    13. avgust 2023 | 15:30

    Ja cu u inat ceo zivot jesti meso kao i mnogi... dzabe tebi ta poruka,ako hoces jedi i travu nikoga to ne zanima. Pusti ljude da sami odlučuju o svojoj ishrani

  • Maja

    13. avgust 2023 | 14:40

    Dopada mi se sto je hrabra i inovantivna ... soumen i performanse su ovaj put za svet. Pevanje 0 , izgled satanisticki , muzika ne postoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA