Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte emotivni trenutak sa Karleušine tajne proslave povodom izlaska "Alfe"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pop zvezda okupila je svoje najbliže, te se sa njima veselila do kasno u noć uz svoje hitove

  • 1

Pevačica Jelena Karleuša organizovala je malo slavlje u dvorištu svoje vile, povodom izlaska svog novog albuma "Alfe".

Pop zvezda okupila je svoje najbliže, te se sa njima veselila do kasno u noć uz svoje hitove, a sada su na internetu osvanuli i snimci koji otkrivaju i šta se događalo kada su gosti mislili da ih niko ne vidi.

Naravno, kao prijateljica i koleginica tu je bila i Milica Pavlović sa kojom je Jelena snimila i duet na novom albumu, a jedan mali kadar je pokazao u kakvom su odnosu kad se kamere ugase.

Milica je Jeleni donela buket cveća, nakon čega je usledio i emotivni zagrljaj. Ipak, nakon zagrljaja one su se na kratko ispričale nakon čega je usledio još jedan, ovog puta duži zagljaj, koji se završio plesom.

Nema sumnje da između njih prijateljstvo pravo stvarno postoji, kao i da su pravi dokaz kolegijalnosti, i kako se treba veseliti tuđem uspehu.

Inače, na proslavi je sve bilo dekorisano u znaku "Alfe", pa na stolu smo mogli videti poslužene krofne i sokove u drečavo zelenoj nijansi, sa logom njenog novog albuma.

Osim izlaska "Alfe", Jelena i njen najbliži saradnik i prijatelj, Zoran Birtašević juče je proslavio rođendan, pa su naručili i tortu, a zatim zajedno i oduvali svećice.

Na proslavi su bile i Karleušine ćerke, Atina i Nika, koje su uživale u neobičnim poslasticama koje je njihova mama odabrala za ovu priliku.

(Telegraf.rs)

Video: JK i MIlica Pavlović vatrenim plesom proslavljaju zajedničku pesmu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    15. avgust 2023 | 23:51

    Ovo je pretužno. U ovim godinama tako da izgleda i da se ponaša Jadne njene predivne devojčice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA