Vreme čitanja: oko 2 min.

Muž nestale Marijane Seifert otvorio Tinder tri dana nakon njenog nestanka? Šokantne tvrdnje Maje Kovačević

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Tražio je devojke na njemu", rekla je sestra nestale Marijane

  • 0
Marijana Seifert , Maja Kovačević Foto: Nestali.gov.hr, YouTube/BAR Srbija

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert, uključila se pre nekoliko dana u emisiju "Narod pita" na televiziji Pink, gde je iznela šokantne detalje o njenom nestanku. 

Ona tvrdi kako je učesnica Velikog Brata ubijena, a sada je u lajvu na Instagramu iznela nove sumnje.

- Imam nove informacije. Nadam se da ću biti lepo saslušana u policiji, našla sam odličnog advokata, verujte mi daću do zadnjeg eura da saznam istinu. Spremna sam na sve, mnogo me ljudi upozorava da može meni nešto da se dogodi, ali ako se desi bilo šta onda vam je sve jasno. Imam moćnike koji mi žele pomoći, nadam se da će se ljudima podići svest oko svega toga. Ne verujem da je više na Sijemenu, mnogo je prošlo vremena. Mogu da se sklone i nameste patike, jakna, ali ne i ljudske kosti. Jedna je dovoljna da se sve sazna, mislim da je sve ovo bila zabluda za nas. Ako budem išla da je tražim, molim sve ljude da pomognu meni i mojoj porodici da je nađemo - rekla je Maja i dodala:

- Nisu ovo sve informacije koje znam i koje imam, ali polako. Prvo idem u policiju da kažem sve što imam. Videćemo da li ću doći do snimaka, a ako dođem, želim sve da pregledam bez ikakvog prekidanja. Želim kompletan snimak cele večeri - pričala je ona.

- Ne želim da budem bahata i bezobrazna, ali da li je normalno da neko ko menja tri puta iskaz ne bude jedan od osumnjičenih? Ne znam da li je u meni problem... Još jedna stvar koju sam saznala, gospodin Karlo, njen suprug, tri dana nakon zvaničnog saopštenja da je Marijana nestala, otvorio je Tinder i tražio devojke na njemu. Takođe, imao je dadilju koja je čuvala decu, kasnije se hvalila kako nas sve zna, a to nije istina. Ona se hvalila i da je on nju muvao, odvratno... - rekla je Maja, prenosi Alo.

Podsetimo, o ovom slučaju se, nakon Majine izjave, za hrvatske medije oglasila zagrebačka policija.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su od trenutka primljene prijave nestanka osobe, preuzeli sve mere i radnje prilikom traganja, a koje se preuzimaju i dalje.Po prijavi nestanka stavili smo u funkciju sve ‘alate‘ koje koristi policija u traganju za nestalim osobama, između ostalih radnji i mera sprovedena je pretraga terena za koji su policijski službenici na temelju prikupljenih saznanja locirali kao moguću početnu lokaciju traganja, kao i korita reke Save te su ujedno pregledane nadzorne kamere na lokacijama za koje su prikupljena saznanja da se osoba kretala. Isto tako, policijski službenici obavili su razgovore sa svim osobama za koje je postojala mogućnost da raspolažu saznanjima o osobi iz Vašeg upita, odnosno o njenim životnim navikama, kretanjima i ostalim bitnim činjenicama. Još jednom naglašavamo da policijski službenici od same prijave nestanka kontinuirano provode i sprovodiće ciljane aktivnosti kroz proveru dostupnih prikupljenih informacija radi otkivanja novih informacija koje se koriste u svrhu traganja i u konačnici pronalaska osobe - rekli su iz zagrebačke policije, piše Jutarnji.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA